Anlita en copywriter som spökskrivare2024-07-05T09:15:48+01:00

Anlita en copywriter som spökskrivare

Vill du ha en professionell copywriter som spökskrivare?

Att skriva är en konst, och allra svårast är kanske att skriva om sig själv, eller hur? Med en professionell spökskrivare som förstår vad du står för och hur du låter, får du upp produktionstakten samtidigt som du kan publicera engagerande innehåll som tar dig närmre dina mål. 

Vill du veta mer om hur det är att ha en spökskrivare?

Vad är en spökskrivare?

Traditionellt kallas en person som skriver i ditt namn för en spökskrivare. Ordet förknippas ofta med personer som skriver böcker åt kända profiler, men det blir allt vanligare att företagsledare och kändisar tar hjälp av spökskrivare. För att spara tid och få bättre resultat. Ofta används texterna på en blogg eller på LinkedIn, med målet att skapa relationer och driva in fler affärer. 

En spökskrivare lär känna dig och din röst, dina drivkrafter, mål och kärnvärden för att skriva innehåll som funkar lika bra som om du hade skrivit det själv. Det handlar inte bara om att formulera vad du ska säga, utan också om hur du väljer att säga det.

En spökskrivare levererar mer än ord

Allt fler företagsledare och nyckelpersoner använder sociala medier och andra digitala kanaler för att driva affärer och bygga varumärke. Trenden i våra digitala världar visar tydligt att människor främst vill engagera sig med människor, inte med varumärken eller företag. 

Även om du inte siktar på en karriär som influenser kan ditt personliga varumärke vara en fantastisk tillgång om du söker nytt jobb, är ansvarig för att driva in affärer till verksamheten eller vill bli thought leader för ett specifikt ämne. Här kan du läsa om hur personligt varumärke på sociala medier kan driva in fler affärer.

För att kunna bygga ditt personliga varumärke behöver vi först ta reda på vad syftet med din kommunikation är. Vad står du för och vad har du för mål? För att fånga andras uppmärksamhet vill vi skapa innehåll och lyfta ämnen som talar till din målgrupp och skapar den effekt du önskar.

Sugen på att ta ditt personliga innehåll till en ny nivå med en proffsig copywriter? Hör av dig »

Varför ska jag anlita en copywriter som spökskrivare?

En copywriter gör mer än att bara skriva. Med rätt spökskrivare kan du:

  • Öka din synlighet: Genom målinriktade inlägg, artiklar och annat syns du mer i bruset.
  • Visa på värde: Du har chansen att presentera vad du erbjuder på ett naturligt sätt.
  • Få ut mer träffsäkert innehåll: Rikta ditt innehåll direkt mot dem du vill nå, vare sig det är kunder, arbetsgivare eller samarbetspartners.

Spara tid och bygg ditt personliga varumärke

Förutom att du får ut proffsigt innehåll som bygger ditt varumärke och talar till dina målgrupper, sparar du tid genom att anlita en skribent för ditt innehåll. På så sätt kan du fokusera på andra viktiga delar av ditt arbete och din verksamhet. Samtidigt delar du ditt autentiska jag med omvärlden och bygger relationer. Win win, eller hur?

En bra copywriter fångar din ton

Att anlita en professionell skribent för att skriva innehåll åt dig kan förstås ta emot. Det kan kännas som mindre äkta och ärligt att lägga ut innehåll som är skrivet av någon annan än dig själv. Men faktum är att spökskrivning inte handlar om att skapa en falsk identitet, utan om att låta någon annan förstå dig så pass väl att de kan spegla dig på ett autentiskt sätt. Du styr och godkänner allt, men du sparar mycket tid. 

För att samarbetet ska fungera anser vi att det är avgörande att copywritern jobbar tätt tillsammans med dig i början för att förstå dig, din röst, dina drivkrafter, mål och kärnvärden. På så sätt kan den sätta sig in i dina skor och bli som en förlängd arm av dig själv. Så, genom att anlita en copywriter för spökskrivning kan du känna dig trygg med att ditt innehåll blir troget den du är, samtidigt som det är både engagerande och proffsigt skrivet. 

Det kan vi spökskriva åt dig

Traditionellt brukar en spökskrivare skriva böcker åt andra. Men vi går ett steg längre genom att erbjuda copywriters som kan skriva allt från sociala medie-inlägg till längre artiklar – alltid med din unika röst. Här är exempel på personligt innehåll som vi kan spökskriva åt dig:

  • Blogginlägg, ledarsidor och artiklar i ditt namn
  • Inlägg för LinkedIn och andra sociala kanaler
  • Pressmeddelanden

Anlita en copywriter som spökskrivare och öka din närvaro online

Vi skriver för flera kända personer och många företagsledare och har täta avstämningar för att stämma av strategi, resultat, mål och tonläge. Självklart är vi diskreta när vi tar oss an uppdrag som rör spökskrivning. Hör av dig till oss så hjälper vi dig skapa en onlinenärvaro som du är stolt över och som leder till lönsamma resultat.

Sugen på att få bättre fart och resultat i sociala medier eller på bloggen?

Läs vår blogg

Håll igång din marknadsföring under sommaren

29 maj, 2024|

Sommaren närmar sig och de flesta vädrar ledighet, soliga dagar och avkoppling. Men för dig som driver företag eller sitter som marknadsansvarig i en verksamhet innebär sommaren också en utmaning. Hur ser du till att [...]

Till toppen