Kunder2021-10-11T08:39:55+02:00

Våra kunder

Våra kunder

Vi på Stockholms Skrivbyrå begränsar oss inte till specifika branscher, utan har kunder av väldigt olika slag: vi hjälper start-ups, marknadsavdelningar, reklambyråer och myndigheter och arbetar både med okända varumärken och Sveriges allra största och mest etablerade.

Vill du också jobba med oss?

Hör av dig!

Kundcase: Workshop med GS1 Sweden

GS1 Sweden är företaget som utvecklar globala standarder och tjänster, och deras kommunikationsmål är att omvandla komplex information till ett språk som alla kan förstå. Just nu tar de fram en ny webb och en kommunikationsplattform – och Stockholms Skrivbyrå hade äran att få vara med på ett hörn.

“Workshopen var effektiv och innehöll flera varierande element som höll igång energin och delaktigheten i flera timmar – allt från en crash course i skrivteknik till brainstorming på digital whiteboard.”

Läs mer

– Elin Bengtsson, Marknadschef, Vadsbo
Berghs
Busines Sweden
Cmore
Einar Mattsson
Endeavor
Glimstedt
ICA
Microsoft
Operation Smile
Pernod Ricard
Resumé
Siemens
Spotify
Svenska kyrkan
Svensk Kooperation
Trustly
TUI
Tv4
Vadvivet
Wunderman Thompson

Senast i Bloggen

UX-writing – vad är det och varför är det viktigt?

10 juni, 2021|

För några år sedan skrev vi om UX-writing och konstaterade att begreppet ännu inte var etablerat i Sverige. Så är det inte längre. Under de senaste åren har efterfrågan efter UX-writers eller UX-copys växt avsevärt [...]

Videocopy för sociala medier – 10 snabba tips

7 maj, 2021|

Ska du skriva videocopy för en video som ska publiceras i sociala medier? Då bör du se till att ha en tydlig vinkel och ett glasklart budskap för du har bara ett par sekunder på [...]

Go to Top