Kunder2022-12-20T09:41:04+01:00

Våra kunder

Våra kunder

Vi på Stockholms Skrivbyrå begränsar oss inte till specifika branscher, utan har kunder av väldigt olika slag: vi hjälper start-ups, marknadsavdelningar, reklambyråer och myndigheter och arbetar både med okända varumärken och Sveriges allra största och mest etablerade.

Vill du också jobba med oss?

Hör av dig!

Kunder: Zaptec Logo

Löpande contentproduktion för Zaptec

Zaptec skapar smarta laddstationer och laddsystem för elbilar. När samarbetet med Stockholm Skrivbyrå började hade de ett stort behov av content. Att ha Stockholms Skrivbyrå som en förlängd arm av marknadsavdelningen är en enorm lättnad, menar Katarina Tour, Marketing Manager på Zaptec.

– Det är alltid hög kvalitet på det man får. Jag behöver sällan redigera något i efterhand, vi kan publicera saker direkt. Det är skönt att ha hittat en sån partner.”

Till vårt case med Zaptec

Framgångscase med Vårdföretagarna

Sedan 2019 skriver Stockholms Skrivbyrå texter för Sveriges ledande organisation för vård- och omsorgsgivare – Vårdföretagarna. Bland annat har vi skrivit artiklar som vi kallar framgångscase, om medlemsföretagens verksamheter, som publiceras på Vårdföretagarnas webbplats och sprids i sociala medier, nyhetsbrev och annonsering.

“Skribenterna på Stockholms Skrivbyrå är snabba, proffsiga och fattar grejen, så det är enkelt och tryggt att låta dem hantera vissa delar av vår kommunikation.”

Till vårt case med Vårdföretagarna

Dorunner logo

94% ökning i organisk trafik med Dorunner

Tillsammans har vi fått Dorunners trafik att nästan fördubblas mellan 2020 och 2021. Webbplatsen Dorunner.se har ökat med hela 94 % unika besökare från organisk trafik. Bloggen där Stockholms Skrivbyrås främsta jobb har gjorts har antal unika besökare ökat med 63 % under första halvan av 2021, jämfört med när de började mäta bloggtrafiken i december 2020.

“Det är fantastiska siffror och ett tydligt bevis på att vårt hårda arbete med att skriva bra SEO-texter lönar sig.”

Till vårt case med Dorunner

Workshop med GS1 Sweden

GS1 Sweden är företaget som utvecklar globala standarder och tjänster, och deras kommunikationsmål är att omvandla komplex information till ett språk som alla kan förstå. Just nu tar de fram en ny webb och en kommunikationsplattform – och Stockholms Skrivbyrå hade äran att få vara med på ett hörn.

“Workshopen var effektiv och innehöll flera varierande element som höll igång energin och delaktigheten i flera timmar – allt från en crash course i skrivteknik till brainstorming på digital whiteboard.”

Till vårt case med GS1

– Elin Bengtsson, Marknadschef, Vadsbo

“Bara i år (2021) har antalet unika besökare till bloggen ökat med över 60% och det är till stor del drivet av det arbete som Anna och gänget på Stockholms Skrivbyrå gör för oss. De är med andra ord en ovärderlig del av vårt content-arbete.”

– Samantha Grönblad, Digital Marketing Manager, Dorunner

“Jag uppskattar jättemycket att ni är så snabba på att svara, återkoppla kring och leverera uppdragen – framförallt kundcase som kan vara så tidskrävande att producera inhouse. Jag vet att jag får en bra och proffsig text i linje med vår tone of voice och att våra kunder ni intervjuar får ett fint bemötande.”

– Katarina Tour, Marketing Manager, Zaptec

“Hög kvalitet, snabb leverans och genomarbetade texter med helt rätt ton – vi är så nöjda med Stockholms Skrivbyrå.”

– Siri Östlund, grundare och VD, Ywonn Media Group
Berghs
Busines Sweden
Cmore
Einar Mattsson
Glimstedt
ICA
Microsoft
Operation Smile
Pernod Ricard
Resumé
Siemens
Spotify
Svenska kyrkan
Svensk Kooperation
Trustly
TUI
Tv4
Vadvivet
Wunderman Thompson

Senast i Bloggen

Fem anledningar att anlita en spökskrivare

24 maj, 2023|

Att anlita en spökskrivare innebär att man tar hjälp av en professionell skribent för att skapa texter och innehåll i sitt eget namn. Och oroa dig inte, det anses inte vara fusk. Bara en hjälp [...]

Sökmotoroptimering – därför är det så viktigt

14 april, 2023|

Sökmotoroptimering (SEO) handlar förenklat om att få en webbplats ranka högre hos sökmotorer som Google och Bing. Det gör du bland annat genom att löpande skapa och optimera innehåll på webbplatsen. När du har [...]

Lilla skrivskolan — tio skrivtips i en guide

11 april, 2023|

För några veckor sedan delade Anna Kleinwichs Magnusson, grundare av Stockholms Skrivbyrå, en serie skrivtips i en mini-skrivskola på LinkedIn. Nu finns tipsen samlade i en guide. – Under våren har vi [...]

Go to Top