Kunder2023-09-20T08:41:31+01:00

Våra kunder

Våra kunder

Vi på Stockholms Skrivbyrå begränsar oss inte till specifika branscher, utan har kunder av väldigt olika slag: vi hjälper start-ups, marknadsavdelningar, reklambyråer och myndigheter och arbetar både med okända varumärken och Sveriges allra största och mest etablerade.

Vill du också jobba med oss?

Kunder: Zaptec Logo

Löpande contentproduktion för Zaptec

Zaptec skapar smarta laddstationer och laddsystem för elbilar. När samarbetet med Stockholm Skrivbyrå började hade de ett stort behov av content. Att ha Stockholms Skrivbyrå som en förlängd arm av marknadsavdelningen är en enorm lättnad, menar Katarina Tour, Marketing Manager på Zaptec.

Framgångscase med Vårdföretagarna

Sedan 2019 skriver Stockholms Skrivbyrå texter för Sveriges ledande organisation för vård- och omsorgsgivare – Vårdföretagarna. Bland annat har vi skrivit artiklar som vi kallar framgångscase, om medlemsföretagens verksamheter, som publiceras på Vårdföretagarnas webbplats och sprids i sociala medier, nyhetsbrev och annonsering.

Dorunner logo

94% ökning i organisk trafik med Dorunner

Tillsammans har vi fått Dorunners trafik att nästan fördubblas mellan 2020 och 2021. Webbplatsen Dorunner.se har ökat med hela 94 % unika besökare från organisk trafik. Bloggen där Stockholms Skrivbyrås främsta jobb har gjorts har antal unika besökare ökat med 63 % under första halvan av 2021, jämfört med när de började mäta bloggtrafiken i december 2020.

Workshop med GS1 Sweden

GS1 Sweden är företaget som utvecklar globala standarder och tjänster, och deras kommunikationsmål är att omvandla komplex information till ett språk som alla kan förstå. Just nu tar de fram en ny webb och en kommunikationsplattform – och Stockholms Skrivbyrå hade äran att få vara med på ett hörn.

– Elin Bengtsson, Marknadschef, Vadsbo

“Jag uppskattar jättemycket att ni är så snabba på att svara, återkoppla kring och leverera uppdragen – framförallt kundcase som kan vara så tidskrävande att producera inhouse. Jag vet att jag får en bra och proffsig text i linje med vår tone of voice och att våra kunder ni intervjuar får ett fint bemötande.”

– Katarina Tour, Marketing Manager, Zaptec

“Bara i år (2021) har antalet unika besökare till bloggen ökat med över 60% och det är till stor del drivet av det arbete som Anna och gänget på Stockholms Skrivbyrå gör för oss. De är med andra ord en ovärderlig del av vårt content-arbete.”

– Samantha Grönblad, Digital Marketing Manager, Dorunner
Berghs
Busines Sweden
Cmore
Einar Mattsson
Glimstedt
ICA
Microsoft
Operation Smile
Pernod Ricard
Resumé
Siemens
Spotify
Svenska kyrkan
Svensk Kooperation
Trustly
TUI
Tv4
Vadvivet
Wunderman Thompson

Senast i Bloggen

Häxan bryter ny internationell mark med hjälp av Skrivbyrån

13 september, 2023|

Inom området rengöringsprodukter har Häxan etablerat sig som ett välkänt varumärke i svenska hem. Konceptet och tonläget är Häxans största tillgång, men hur lanserar man det utomlands när samma kännedom och arv inte finns?   Häxan [...]

Skrivbyrån gör content till prisvinnande företagsblogg

6 mars, 2023|

För lite mer än ett år sedan inleddes samarbetet mellan Stockholms Skrivbyrå och We+, företaget bakom den populära motionsappen för företag. Sedan dess har vi hjälpt dem med olika typer av kommunikation, framförallt att [...]

Marknadsavdelningens förlängda arm

19 december, 2022|

Foto: Marthe Thu Zaptec är i grunden ett norsk bolag som med hjälp av grön teknik och snygg design har skapat smarta laddstationer och laddsystem för elbilar. Katarina Tour arbetar som Marketing manager på [...]

Go to Top