En flexibel contentbyrå i Stockholm

En flexibel contentbyrå i Stockholm

Intresse för människor, teknik och text blir bra kommunikation

Stockholms Skrivbyrå består av ett gäng copywriters, kommunikatörer och strateger med koll på den digitala världen. Vi hjälper till med i stort sett allt som rör text och digital kommunikation. Ofta blir vi en förlängning och ett stöd för marknads- och kommunikationsavdelningar. Vi producerar innehåll löpande och har månatliga möten där vi säkerställer att vi arbetar mot de mål vi har satt tillsammans.

Vi skriver marknadsförande, journalistiska och tekniska texter. Eftersom vi har ett stort intresse för sökmotoroptimering, användarupplevelse och utvecklingen inom AI ger vi oss gärna in i uppdrag som är komplexa.

Om uppdragen kräver ett helt team, specifik ämneskunskap eller om vi ska skriva texter på språk som vi själva inte behärskar, tar vi hjälp av vårt fantastiska konsultnätverk. Vi har fler än 3 000 skrivande marknadsförare och kommunikatörer i vår databas. Vi är copywriters, content writers, SEO-skribenter, webbredaktörer, ux writers, journalister, pr-konsulter, korrekturläsare och översättare – alla med olika specialiteter och kompetenser.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Då och då skickar vi ut brev som är fyllda med tips och läsning om skrivande, digital kommunikation och marknadsföring.
De kommer inte så ofta och vi brukar få höra att de är roliga och intressanta att läsa.

Vi som jobbar på byrån

Anna Kleinwichs MagnussonAnna Kleinwichs Magnusson

Anna Kleinwichs Magnusson
Grundare & Copywriter

Hannah KolamHannah Kolam

Hannah Kolam
Digital kommunikatör & Copywriter

Sandra TrankellSandra Trankell

Sandra Trankell
Copywriter & Art Director

?Louise

Louise Hansson Myrefelt
Content Producer & produktionsledare

Konsult

Våra konsulter
Vi har ett stort nätverk av konsulter

Våra systerbyråer

Knack Konsulter & Rekrytering

Behöver du rekrytera en medarbetare eller ta in en konsult? Ta hjälp av Knack som är specialister på kommunikation, marknad, tech och design.

Filmbyrån i Stockholm

Filmbyrån gör video och film för digitala kanaler och sociala medier. Snabbt och träffsäkert. Rörligt innehåll kan bli ett bra tillskott i er marknadsföring!

Skrivskolan

Digitala kurser, interaktiva workshops och personlig skrivcoachning. För team som vill bli bättre på att skriva och kommunicera i digitala kanaler.

Följ oss på Instagram