Konsulter2024-05-24T12:26:47+01:00

Söker du konsulter inom digital marknadsföring?

Vi matchar dig med rätt konsult eller frilansare!

Behöver du en webbredaktör, digital kommunikatör eller copywriter? Ta hjälp av oss och våra konsulter! Vi lyssnar in dina behov och matchar dig med rätt person. Vi är juniora och seniora, med erfarenhet från olika branscher. Alla har intresse för digital kommunikation och är bra på att skriva.

Kontakta oss om du vill ha förslag på en konsult för ditt projekt.

Digital kommunikatör

Behöver du stärka upp med en digital kommunikatör? Oftast ansvarar kommunikatören för att producera och publicera text, bild och film som är anpassat för olika digitala plattformar. Ibland går uppdraget även ut på att planera, mäta och analysera innehåll och hålla sig uppdaterad kring utvecklingen av nya kanaler.

Läs mer om Digital kommunikatör »

SEO-skribent

En skicklig SEO-skribent får dina texter att klättra i sökresultaten genom att bygga välskrivna texter med ett tydligt syfte. SEO-skribenten gör sökordsanalyser för att hitta passande nyckelord som dina läsare söker på och håller ditt innehåll uppdaterat.

Läs mer om SEO-skribent »

Copywriter

En copywriters främsta uppgift är att genom text sälja, bygga varumärke, fånga uppmärksamhet och uppmana läsaren att göra något. Copywritern skriver ofta kortare texter som har ett tydligt budskap, är kärnfull och har en tydlig call to action.

Läs mer om Copywriter »

UX-writer

En UX-writer skriver vägledande texter som bidrar till en bättre användarupplevelse i appar och på webbplatser. Den skriver texterna du inte tänker på; menyer, formulär och knappar men som är väldigt viktiga för att driva konvertering och framhäva rösten i ditt varumärke.

Läs mer om UX-writer »

Prompt Specialist

Vill du ha hjälp med att ta fram innehåll med hjälp av AI? Våra Prompt-specialister är duktiga på att skriva och vet hur de ska kommunicera med AI för att skapa texter som passar era målgrupper och kanaler.

Läs mer om AI »

Content Writer

En Content Writer fokuserar på att skapa värdeskapande texter som bygger en långsiktig relation med läsaren, det vill säga målgruppen. En Content Writer är ofta med i, eller ansvarar för, planeringen av företagets content.

Läs mer om Content Writer »

Webbredaktör

En webbredaktören planerar och skapar strategier för produktion av innehåll och ansvarar ofta för publicering och analys. Webbredaktören är en skicklig skribent och har ofta hand om både textproduktion och bildredigering i flera digitala kanaler.

Läs mer om Webbredaktör »

Behöver du texter på andra språk än svenska?

Eller är du skribent med ett annat modersmål än svenska?

Här kan du läsa mer

Håll igång din marknadsföring under sommaren

29 maj, 2024|

Sommaren närmar sig med stormsteg, och med den kommer ledighet, soliga dagar och avkoppling. Men för dig som driver företag eller sitter som marknadsansvarig i en verksamhet innebär sommaren också en utmaning: hur ser du [...]

Extern webbredaktör – därför ska du anlita en

30 augusti, 2021|

Är du sugen på att få igång företagsbloggen och mejlutskicken på riktigt? Vill du skapa en plan för er närvaro på sociala medier för att bättre nå ut till er målgrupper? Att vara aktiv i [...]

Go to Top