Konsulter2021-10-08T11:44:27+02:00

Söker du konsulter inom digital marknadsföring?

Vi matchar dig med rätt talang

Hos oss hittar du fler än 1000 skrivande konsulter inom digital marknadsföring: copywriters, seo-skribenter, ux-writers och digitala genier.
En brokig blandning av generalister och specialister, juniora och seniora med erfarenhet från olika branscher, som alla är duktiga på att skriva.

Kontakta oss om du vill ha förslag på en konsult för ditt projekt.

Hör av dig!

Digital kommunikatör

En digital kommunikatör sätter upp strategier och planer för ett företags kommunikation. Den har ansvar för att producera och publicera innehåll som är anpassat för olika digitala plattformar och håller sig även uppdaterad på trender och utvecklingen av nya kanaler.

Läs mer om Digital kommunikatör »

SEO-skribent

En skicklig SEO-skribent får dina texter att klättra i sökresultaten genom att bygga välskrivna texter med ett tydligt syfte. SEO-skribenten gör sökordsanalyser för att hitta passande nyckelord som dina läsare söker på och håller ditt innehåll uppdaterat.

Läs mer om SEO-skribent »

Copywriter

En copywriters främsta uppgift är att genom text sälja, bygga varumärke, fånga uppmärksamhet och uppmana läsaren att göra något. Copywritern skriver ofta kortare texter som har ett tydligt budskap, är kärnfull och har en tydlig call to action.

Läs mer om Copywriter »

UX-writer?

En UX-writer skriver vägledande texter som bidrar till en bättre användarupplevelse i appar och på webbplatser. Den skriver texterna du inte tänker på; menyer, formulär och knappar men som är väldigt viktiga för att driva konvertering och framhäva rösten i ditt varumärke.

Läs mer om UX-writer »

Webbredaktör

En webbredaktören planerar och skapar strategier för produktion av innehåll och ansvarar ofta för publicering och analys. Webbredaktören är en skicklig skribent och har ofta hand om både textproduktion och bildredigering i flera digitala kanaler.

Läs mer om Webbredaktör »

Content Writer

En Content Writer fokuserar på att skapa värdeskapande texter som bygger en långsiktig relation med läsaren, det vill säga målgruppen. En Content Writer är ofta med i, eller ansvarar för, planeringen av företagets content.

Läs mer om Content Writer »

Behöver du texter på andra språk än svenska?

Eller är du skribent med ett annat modersmål än svenska?

Kontakta oss

Blogginlägg om konsulter

5 trender inom digital marknadsföring att ha koll på

22 oktober, 2021|

Kanske jobbar du som marknadschef eller är ansvarig för den digitala marknadsföringen på ditt företag. Kanske undrar du vilka trender inom digital marknadsföring som är värda att sikta in sig på och varför. Vi [...]

Snart släpps Skrivskolan!

Hos Skrivskolan kommer du kunna vässa dina
kunskaper inom skrivande och digital kommunikation.

Go to Top