Stockholms Skrivbyrås nätverk växer

22 dec 2015

Stockholms Skrivbyrås nätverk växer

Stockholms Skrivbyrås nätverk består nu av drygt 500 skrivande konsulter av olika slag. Störst efterfrågan ser vi när det gäller:

  • Copywriters och skribenter med förståelse för digital kommunikation.
  • Webbredaktörer som arbetar individuellt med innehåll och produktion eller förstärker befintliga team.
  • Översättare och copywriters med andra modersmål än svenska.

Många av våra kunder uppskattar möjligheten att hyra in en konsult under några månader för att sedan låta uppdraget gå över i en anställning. Andra vill ha en konsult som arbetar under ett specifikt projekt, löpande några dagar i veckan eller då och då, vid behov.

Eftersom våra konsulter rekryteras till marknadsbyråer och byråer fyller vi hela tiden på vår databas med nya duktiga förmågor. Vi skannar av marknaden för att fånga upp nischade skribenter med goda digitala kunskaper. Vi håller även koll på kandidater från skolor som BerghsForsbergs och Hyper Island där framtidens strateger och kreatörer formas.

Kunskap inom SEO och content marketing

Just nu ser vi ett ökat behov av duktiga digitala marknadsförare, kommunikatörer och skribenter med koll på sökordsoptimering, content och inbound marketing.

Är du frilansande copywriter, skribent eller webbredaktör och söker korta eller löpande uppdrag? Skicka ditt CV till carin@stockholmsskrivbyra.se

Mer läsning

Några uppdrag vi tagit oss an under året som gått.

Vad krävs egentligen av en webbredaktör?

Vem är vad i en djungel av titlar?