Kom igång med content marketing

03 mar 2016

Kom igång med content marketing

Att komma igång med content marketing kan kännas klurigt. Kanske rent av övermäktigt om man ännu inte är insatt i hur man bäst kommunicerar i digitala kanaler. Vi har samlat några artiklar. Läs och kom igång med content marketing!

Hur kommer man igång med content marketing?

Man behöver inte dyka ner med huvudet före. Tvärtom är en realistisk och hållbar strategi grundstenen. Att publicera bra innehåll sällan är alltid bättre än att strössla webbplatsen och de sociala kanalerna med material som inte är till värde för målgruppen.

Vi har samlat ihop tre av våra mest lästa blogginlägg om inbound och content marketing. Vi tror att det är en bra början för dig som är intresserad av att sätta igång med content- och inbound marketing.

Läsning för dig som vill komma igång med content marketing

Content marketing från A till Ö

Kvalitativt innehåll – vad är det?

Kom igång med inbound marketing!

Sätt strategin med en redaktionell plan

Med vår nedladdningsbara guide Content marketing – skapa en redaktionell plan i 10 steg för att få verktyg och tips på hur du sätter strategin för din innehållsproduktion med en egen redaktionell plan. Lycka till!

Behöver du hjälp med att inleda eller utveckla arbetet med content och inbound marketing? Hör av dig till oss på hej@stockholmsskrivbyra.se eller 08-5560 4200.