Hitta frilansande digital kommunikatör – enkelt och tryggt

15 maj 2024

Hitta frilansande digital kommunikatör – enkelt och tryggt

Behöver du en frilansande digital kommunikatör, copywriter eller skribent? Då är det viktigt att hitta rätt person för jobbet. Hos oss får du hjälp med just det – och mer därtill. Vi vet att varje projekt kräver specifik kompetens. Dessutom kan den ursprungliga planen ruckas och förändra förutsättningarna med kort varsel. Vi hittar snabbt den person som bäst matchar era behov och finns med som back-up om det behövs.

Hitta rätt frilansande digital kommunikatör med vår hjälp

Stockholms Skrivbyrås nätverk består av drygt tre tusen egenföretagare. Alltså frilansande digitala kommunikatörer, copywriters och marknadsförare. Ofta är de dessutom experter på till exempel SEO, Content Marketing, årsredovisningar eller innehåll för sociala medier. Nätverket har vuxit sedan dagen Stockholms Skrivbyrå startades och det är tolv år sedan.

Vi vill alltid hjälpa våra uppdragsgivare att hitta rätt frilans eller konsult. Med all vår kunskap och erfarenhet från marknadsavdelningar, byråer och frilansarbete är vi bra på det.

Behöver du text, design eller film på studs?

Hör av dig med dina behov, vi svarar inom en timme!

Frilansar med kunskap om lika branscher, språk och typer av skrivande

Även om Google kan presentera en rad olika frilansande digitala kommunikatörer, copywriters och journalister av olika slag kan det vara svårt att hitta rätt. Om man inte själv har djup kunskap om text- och innehållsproduktion är det svårt att förstå vem som verkligen är bra på att skriva och vem som har kunskap om det arbete just ni ska göra. Dessutom är det inte alltid så lätt att veta vilken resurs som behövs, innan projektet är igång. Här kan vi hjälpa till att kravställa. 

Vi ser till att du får arbeta med frilansar som är skickliga och passar för ditt projekt. En junior person eller någon med många års erfarenhet, du bestämmer. Våra konsulter har erfarenhet från olika branscher, så du får även någon med kunskap och erfarenhet som passar de tänkta arbetsuppgifterna och ert team.

Dessutom finns vårt inhouseteam alltid tillgängligt för att ge extra stöd om behoven förändras. Och det bästa av allt? Vi håller samma nivå på arvoden som om du går direkt till en frilansande konsult.

Rimliga frilansarvoden, men med tryggheten som byrån ger

Genom oss får du tillgång till fantastiskt duktiga och proffsiga frilansande digitala kommunikatörer. Vi har även copywriters, journalister, content writers och marknadsförare av olika slag.

Så hur kan vi som byrå erbjuda arvoden som ligger i nivå med frilansarnas?

Våra frilansar är oftast otroligt bra på att skriva och sköta digitala kanaler. Men inte alltid lika bra på att skaffa uppdrag åt sig själva. Därför går frilansande digitala kommunikatörer gärna ner lite i arvode när vi erbjuder dem uppdrag. De slipper lägga tid och pengar på egen marknadsföring och känna pressen av att jaga uppdrag när vi gör det åt dem. Den mellanskillnaden lever vi på.

Flexibelt upplägg när du behöver en frilansande digital kommunikatör

Vår byrå är mer än bara en mellanhand. Vi är aktiva partners som finns där för att stötta både dig och ditt team. På Stockholms Skrivbyrås kontor i Gamla stan finns fem copywriters, digitala strateger och seo-skribenter. Vi alla skriver och sköter digital marknadsföring för uppdragsgivare av olika slag. 

Vårt gäng är alltid redo vid arbetstoppar eller plötsliga händelser som kräver snabb produktion av text, design eller video. Så om du har anlitat en konsult via oss finns vi alltid med som en förlängning av den personen, om det skulle behövas. Ni kanske plötsligt behöver hjälp med ett mindre designjobb, en video för sociala medier eller produktion av en rapport eller guide.

Frilansande kommunikatör

Skräddarsydd expertis vid långa och korta uppdrag

Berätta vad du behöver på kort och lång sikt. Vad är konsultens främsta uppgift, vad vill du att personen ska kunna och när vill du köra igång? Vi tar oss tid att förstå vem som skulle göra bäst nytta och tar kostnadsfritt fram förslag på den skribent, copywriter eller digital kommunikatör som du önskar. Med ett stort nätverk, bred och djup kunskap om digital kommunikation och massor av matchningar i ryggen vet vi snabbt vem som kan passa dig.
.
Vi är vana vid att arbeta B2B och B2C, ofta med ganska komplexa ämnen och produkter. Då vi både arbetar med och utbildar inom copywriting, content marketing, inbound marketing, SEO och AI har vi bra koll på vad ni behöver och vem i vårt frilansnätverk som har bäst koll.

Nöjda uppdragsgivare och konsulter sedan drygt tio år tillbaka

Våra tidigare projekt och kundomdömen talar sitt tydliga språk. Vi delar gärna med oss av hur vi har hjälpt andra att lyckas med olika typer av projekt genom att hitta rätt frilansande digitala kommunikatörer, copywriters och strateger. Berätta vilken bransch och typ av uppdrag du behöver hjälp med, så tar vi fram referenser som är av liknande slag.

Kostnadsfritt förslag på frilansande digital kommunikatör 

Kontakta oss för att prata mer om hur vi kan stärka upp ditt team eller ett visst projekt. Vi brukar svara redan samma dag och kan oftast ha en konsult på plats inom några dagar. Att lyssna in era behov och ta fram förslag på en passande digital kommunikatör kostar ingenting.

Oftast presenterar vi en till tre personer, beroende på hur bråttom du har och om du söker en väldigt specifik kompetens eller en mer allmän. Du väljer om du vill ta ett fysiskt eller digitalt möte med en eller flera av de personer vi har presenterat.

När du har valt vem du vill anlita skriver vi avtal med dig och med den frilans som du har valt. Jobbet kör igång och du får en faktura av Stockholms Skrivbyrå i slutet av varje månad eller vid uppdragets slut, beroende på hur stort och långt det är. Vi finns hela tiden med för att säkerställa att allt går bra och om något oväntat händer är vi där och täcker upp.

Vad behöver du?

Vill du ha snabb leverans av text eller frilansande digital kommunikatör som kan jobba löpande med er? Hör av dig så pratar vi ihop oss!

Skapa tillväxt med digital närvaro

Är det dags att stanna upp och tänka till? Skräddarsy en workshop om digital marknadsföring med oss. Du väljer själv vilka delar som passar er.