Workshop om digital marknadsföring2022-11-28T10:39:07+01:00

Workshop om digital marknadsföring

Nya kanaler och nya beteenden kräver träffsäkert och relevant innehåll i olika former och ett stort ansvar vilar på kommunikatörer och marknadsförare. De möjligheter som finns gör att det kan vara svårt att veta vilken typ av innehåll och vilka kanaler som ger bäst resultat. Kom på en workshop om digital marknadsföring och utvecklas tillsammans!

En halvdags workshop om digital marknadsföring

Marknadschefer och kommunikationsansvariga kontaktar oss ofta och önskar idéer om hur de kan jobba smartare med produktion av texter och kortare filmer och på samma gång ge sina team energi och nya idéer.

En eller en serie workshops brukar vara ett bra sätt att få fart på innehållsproduktionen, strukturera upp arbetet och hitta ett gemensamt tonläge. Vi ger digitala kommunikatörer, copywriters, internkommunikatörer och andra digitala innehållsproducenter insikter som gör att de kan arbeta mer målinriktat och hitta lusten att producera riktigt bra content!

Föreläsning, diskussion och övningar

Vi håller ganska högt tempo och blandar föreläsning med övningar och diskussion. Målet är att plocka fram energi, lust och nya idéer. Tillsammans kommer vi fram till nya sätt att arbeta mer effektivt med företagets specifika målgrupp, kommunikationsmål och faktiska förutsättningar.

Välj det innehåll som passar er!

Här nedan är några av de workshops vi brukar hålla. Ofta väljer våra uppdragsgivare den första och en eller två andra.

Målgrupp, syfte och mål

Målgrupper, syfte och mål med er digitala marknadsföring

Genomgång webb och digitala kanaler

Genomgång av er webb och digitala kanaler

Content marketing

Content marketing – låt bloggen bli er bästa säljare

ux, konverterande text och mikrocopy

Konverterande texter och mikrocopy

tone of voice, tonläge

Tone of Voice – samma ton och stil i alla era texter

storytelling

Låt storytelling bygga varumärket

Sökmotoroptimering, seo

SEO – texter som både Google och era kunder gillar

Erbjudande för dig som deltar i Webbdagarna

Vi anpassar workshopen efter era behov och arbetar gärna med material som är relevant för er. Workshopen hålls i våra lokaler i Gamla stan, hos er eller digitalt. Den pågår under 3 timmar och vi brukar samla 2-6 deltagare, förutom oss från Stockholms Skrivbyrå. Arvodet är 15000 sek/workshop och vi erbjuder 20% på beställningar som inkommer innan årsskiftet.

Under workshopen håller vi högt tempo. Vi brukar ha roligt tillsammans och ta stora kliv framåt när det gäller insikter och idéer för utveckling. Alltid med er affär i fokus!

Vill du veta mer eller boka workshop?

Du är varmt välkommen att höra av dig.

Senast i bloggen

När fler kan skriva bra får hela verksamheten skjuts!

2 april, 2024|

Att kunna kommunicera effektivt och engagerande är idag en nödvändighet för att nå fram till rätt målgrupp. Att skriva bra påverkar inte bara hur ert varumärke uppfattas. Det ökar också teamets effektivitet och skapar varmare [...]

Straffar Google AI-genererat innehåll?

21 mars, 2024|

Google ändrar sina algoritmer då och då, det är allmänt känt. Just nu pågår en så kallad core-uppdatering och frågan många ställer sig är: gör den att Google straffar AI-genererat innehåll? Du har säkert hört [...]

Vad händer inom SEO just nu?

8 mars, 2024|

Det går fort inom SEO, kanske snabbare än någonsin. Så vad är i ropet just nu? Vi har spanat och kokat ner några av de senaste trenderna inom sökmotoroptimering, för dig att hålla dig uppdaterad. [...]

Go to Top