Rörligt content – vägen till verkligt engagemang!

Rörligt content – vägen till verkligt engagemang!

Rörligt är på allas läppar och under 2020 kan vi förvänta oss att se ännu mer av det rörliga mediet. Visste du till exempel att rörligt innehåll på sociala medier driver över 20 procent mer engagemang än innehåll som står stilla? Content som engagerar fortsätter med andra ord att röra på sig, och det i en rasande takt. Som en start på detta digitala decennium utökar vi därför vårt erbjudande och gör nu även filmjobb!

Varför rörligt via skrivbyrån?

Vi på Stockholms Skrivbyrå är som bekant proffs på att skriva – men vi förstår också att vi behöver anpassa vårt skrivande efter de kanaler och den typ av content som trendar. Att text och bild gifter sig som kärlek och kyssar är sen gammalt, men att film och text kan skapa engagerande content av världsklass är en desto nyare insikt för oss. 

Vi kan content, och vi kan text, därför kan det vara en fördel att ta in filmproduktionen via oss. Då kan vi koppla ihop själva filmproduktionen med  målgruppsanpassat innehåll och träffsäker text. För att kunna möta våra kunders vilt skilda behov erbjuder vi tre olika typer av filmjobb – copyfilm, “riktig” film och filmmanus. 

Copyfilm

Med copyfilm menar vi – precis som det låter – film som baseras på vass copy. Vi börjar med att sätta ett textmanus och fyller därefter på med filmklipp. Resultatet blir korta filmer med tydliga budskap. Den här typen av film passar utmärkt för sociala medier där filmer med fördel hålls korta och inkluderar text i bild. Här hittar du ett exempel på en copyfilm vi gjort! 

“Riktig” film

Vi har ett stort nätverk av filmare som är proffs på filmproduktion. Därför kan vi matcha er med en filmproducent som hjälper till att planera, filma och klippa. Ja, alltså håller i hela filmproduktionen. Vi är med och driver projektet, sätter idéer som baseras på målgrupp och budskap, hjälper till att hitta rätt tonalitet och tar fram text. 

Filmmanus

Har ni redan koll på den tekniska produktionen, men behöver hjälp med att sätta manus? Vi kan hjälpa er att bolla idéer, skriva manus och strukturera innehållet. Ett kvalitativt manus fungerar lite som ett facit. Det hjälper er att visa riktning och underlättar för den tekniska produktionen.

Redo att komma i rörelse?

Behöver du hjälp att ta fram rörligt content som stärker ert varumärke och hjälper er att sticka ut i mediebruset? Mejla oss på  hej@stockholmsskrivbyra.se så pratar vi mer om hur vi bäst kan hjälpa just er!