Två lediga tjänster hos iStone!

29 dec 2014

Två lediga tjänster hos iStone!

För vår kund iStones räkning söker vi två marknadsförare med koll på digitala kanaler. iStone är en starkt växande IT-koncern med kontor i Europa, Chile, Kina och USA. De utlysta tjänsterna är placerade i centrala Stockholm.

Marketing Specialist för affärssystem

I jobbet ingår att planera, projektleda och utföra samtliga aktiviteter och kampanjer inom affärsområdet affärssystem. Du är en marknadsförare som har en bred förståelse för komplexa säljprocesser och som förstår hur man kopplar ihop on- och offline marknadsföring för bästa möjliga effekt.

Du har varit delaktig i att ta fram en kommersiell redaktionsplan inom ett område och du har full koll på inbound marketing. Du förstår att värdet av det du skapar, skapar affärer.

Läs mer om iStone och tjänsten

 

Cross Commerce Marketing Specialist

Vi söker dig som ska ta hand om vårt mest expansiva affärsområde, Cross Commerce, och leda samtliga marknadsaktiviteter för detta område. I jobbet ingår att planera, projektleda och utföra samtliga aktiviteter och kampanjer. Du är en marknadsförare som har en bred förståelse för komplexa säljprocesser och som förstår hur köpare av system utvärderar och väljer leverantörer.

Du har varit delaktig i att ta fram en kommersiell redaktionsplan inom ett område och du har koll på inbound marketing. Du förstår att värdet av det du skapar, skapar affärer. Och du brinner för att skapa dem genom effektiva system.

Läs mer om iStone och tjänsten

 

Skicka din ansökan till istone@stockholmsskrivbyra.se. Intervjuer sker löpande!

Relaterade inlägg