ReachMee ville ha en blogg som driver affärer

22 mar 2019

ReachMee ville ha en blogg som driver affärer

Utmaningen att hitta rätt person till rätt plats spänner över alla branscher och storlekar på organisationer. ReachMee erbjuder ett rekryteringssystem för företag som väljer att sköta sina rekryteringar på egen hand. 

De tog kontakt med oss på Stockholms Skrivbyrå när de behövde komplettera sin marknadsavdelning med en resurs under tiden som de själva rekryterade en ny content manager. Vi fick i uppdrag att producera material till ReachMees egen blogg, i syfte att hålla den levande med intressanta och matnyttiga artiklar, för såväl befintliga som potentiella kunder.

En blogg ska vara relevant och aktuell, annars kan det va

För ReachMee är det viktigt att ha en webb som erbjuder kunskap om rekrytering och insikter om trender inom automatisering, talent acquisition och employer branding.

– Vi behövde stötta upp vårt interna contentarbete och det visade sig att Stockholms Skrivbyrå inte bara hade copywriters, de hade också kunskap om rekrytering, berättar Johanna Boson, Marknadschef på ReachMee.

Enkelt att komma igång, snabba leveranser och hög kvalitet

Det ska vara okomplicerat att lägga en beställning hos en contentbyrå och en proffsig skribent ser till att söka den information som behövs för att leverera bra material.

– Allt fungerar väldigt smidigt. Vi får alltid vad vi är ute efter utan att behöva överförklara. Vi är väldigt nöjda med kvaliteten på texterna och samarbetet i stort. Texterna passar vårt övriga content väldigt bra och är alltid proffsigt skrivna. Det behövs oftast bara någon mindre justering från oss innan publicering.

Låt inte ert content hamna i en flaskhals

Johanna tycker att det är en bra idé att ta hjälp av en contentbyrå för att hålla liv i en företagsblogg.

– För oss är det viktigt att innehållet till vår blogg faktiskt blir skrivet, istället för att det fastnar internt på grund av tidsbrist. Men det måste också hålla hög kvalitet. Det är skönt att veta att materialet levereras på utsatt tid och alltid är välskrivet. Duktiga och kunniga skribenter helt enkelt, avslutar Johanna.

Behöver ni skaka liv i er blogg? Eller behöver ni fylla webben med välskrivna och SEO-anpassade texter? Har ni haft svårt att hitta skribenter som förstår er affär, målgrupp och tonalitet? Mejla oss på hej@stockholmsskrivbyra.se så kan vi matcha ert behov med rätt skribent.