Vem sköter dina digitala kanaler under sommaren?

Vem sköter dina digitala kanaler under sommaren?

Ta chansen och syns lite extra på sommaren

Låt dig inte luras av snöfall och hagel i maj – semesterdagar, strandhäng och sommarlov väntar runt hörnet. Under juli och delar av augusti slutar innehållsproduktion tvärt hos de flesta företag och i de flesta digitala kanaler. Synd, då sommaren är en tidpunkt när många av oss har mer tid än vanligt till att läsa, surfa och lära oss mer. Ta chansen att synas lite extra när bruset är mindre och konkurrenterna ligger i sommaride!

Sociala media blir ditt nyhetsflöde
Ett smidigt alternativ för att hålla igång dina digitala kanaler, är att rikta dina sociala medieflöden (Facebook, Instagram, Twitter) till din webbplats. Uppdateringarna sköter du med några knapptryck på telefonen.

Schemalagda inlägg
Tidsinställ färdigskrivna inlägg med hjälp av ert webbpubliceringsverktyg. De flesta verktyg, så som WordPress och EpiServer, har funktioner som låter dig planera, schemalägga och publicera inlägg automatiskt.

Förbeställ ditt innehåll
Istället för att låta innehållsproduktionen tävla med allt annat du ska hinna innan semestern tar fart, förbeställ ett gäng artiklar, blogginlägg och guider. Låt ett proffs sköta produktionen när du är ledig.

Hyr in en sommarvikarie
För att verkligen ägna ledigheten åt att vara ledig: ta hjälp av en sommarvikarie som löpande sköter allt från sociala medier till produktion av läsvärda nyhetsbrev och aktuella blogginlägg.

Våra copywriters och skribenter är vana och självgående innehållsproducenter som håller igång de digitala kanalerna under sommaren och gör övergången till hösten smidigare. Hör av dig till hej@stockholmsskrivbyra.se om du är i behov av texter, vikarier eller annan skrivhjälp inför sommaren så hjälper vi dig till ledigheten!