Anlita en copywriter – flexibelt och enkelt

Anlita en copywriter – flexibelt och enkelt

Har ditt företag behov av att anlita en copywriter, digital redaktör eller översättare? Men bara ibland?

Det är praktiskt att ha någon att ringa när en rubrik ska sättas, ett dokument ska korras eller en idé bollas. Hos oss kan du anlita en copywriter, som blir din när det passar dig. Så här kan det se ut:

  • En copy på plats på ert kontor en dag i veckan.
  • Ett visst antal timmar textproduktion och rådgivning per månad.
  • En redaktör som uppdaterar ert Facebook-konto en gång om dagen.

Anlita en copywriter till fast månadspris

Våra frilansande skribenter älskar löpande uppdrag och återkommande kunder. Att lära känna sin kund skapar goda förutsättningar för att göra ett riktigt bra jobb.

Ditt företag får hjälp när ni behöver. Detta av en person som snabbt lär sig hur er verksamhet fungerar och lär känna er målgrupp. Slå en signal eller dra iväg ett mejl till er egen copywriter när ni behöver hjälp med textproduktion. Till ett fast månadspris.

Kontakta oss på Stockholms Skrivbyrå om du vill veta mer om upplägget.
hej@stockholmsskrivbyra.se eller tel. 0708-318511

 Stockholms Skrivbyrå är en liten contentbyrå med stora resurser. I vårt nätverk hittar du över 350 kommunikatörer, marknadsförare och vässade pennor. Vi finns när innehåll ska produceras, texter ska skrivas och team behöver stärkas upp. Många av våra kunder tar vår hjälp för att sätta strategier och få fart på den digitala marknadsföringen. Andra när en ny roll snabbt behöver fyllas. Oss kan du vända dig till för korta projekt, löpande uppdrag eller när det är dags för rekrytering!