Webbredaktör i Stockholm – vi har många duktiga!

Webbredaktör i Stockholm – vi har många duktiga!

Vi hjälper dig när du söker en bra webbredaktör i Stockholm. Våra webbredaktörer har koll på text, bild och ibland video. Konsulterna är självgående och vana vid att planera, producera och publicera innehåll för webb, nyhetsbrev och sociala medier. Med kunskap om digital kommunikation, webbpublicering, sökmotoroptimering och content marketing avlastar vi vid arbetstoppar.

Content manager, digital kommunikatör eller webbredaktör i Stockholm

Vi kan med kort varsel hjälpa dig att hitta:

 • webbredaktör i Stockholm
 • content manager i Stockholm
 • digital kommunikatör i Stockholm
 • content writer i Stockholm
 • digital copywriter i Stockholm
 • engelsk copywriter i Stockholm
 • copywriter med annat modersmål än svenska och engelska – oftast inte i Sverige

Vi arbetar som du ser oftast i och runt Stockholm. Anledningen är att vi har flest konsulter här. Men vårt konsultnätverk sträcker sig även till andra delar av landet och till och med utanför Sverige.

Ofta hoppar vi in vid föräldravikariat, när webbplatser ska migreras eller fräschas upp. Vi är duktiga på att värdera, redigera och sökmotoroptimera innehåll och texter av olika slag.

Våra webbredaktörer skriver seo-texter

Kunskap om sökmotoroptimering, sökordsoptimering, seo – är idag en förutsättning för att lyckas långsiktigt med content marketing. Många av våra webbredaktörer är experter på att skriva texter som gör att din webbplats rankar högre hos sökmotorerna.

För att hålla oss uppdaterade följer vi den digitala utvecklingen, Googles uppdateringar och konsumenters beteende på webben. Vi läser rapporter som rör surfande och köpbeteende och använder olika typer av verktyg för att analysera och förstå hur allt hänger ihop.

Vi skriver dagligen texter som gillas av både människor och sökmotorer och anpassar innehåll och tonläge till våra uppdragsgivares målgrupper och personas.

Content managers med kunskap om olika ämnen

Eftersom vi har stora nätverk av kommunikatörer, skribenter, copywriters och webbredaktörer i Stockholm kan vi nästan alltid hitta en konsult som passar just er verksamhet. Vi kan hjälpa till oavsett om du behöver en webbredaktör med kunskaper inom B2C eller B2B, inom ämnen som:

 • it och digitala tjänster
 • teknik av olika slag
 • industri och logistik
 • ekonomi, finans och försäkring
 • medicin och hälsa
 • mat och vin
 • mode och retail
 • kosmetika och hårvård
 • kultur
 • samhälle

Våra webbredaktörer skriver om allt från muttrar till nappflaskor och stråhattar till molntjänster. Många av konsulterna har även kunskap om hur man arbetar med influencers, sociala medier och Google Analytics.

Engelska, finska, norska eller danska?

I Stockholm har vi duktiga skribenter, kommunikatörer och webbredaktörer som skriver på svenska och engelska. Vi har även konsulter som skriver på norska, danska, finska och många andra språk och de jobbar oftast på distans. Vi arbetar inte med ren översättning, utan satsar istället på att anlita copywriters och webbredaktörer som gör friare översättningar som fångar upp budskap och tonalitet.

För våra uppdragsgivare är det oftast viktigare att kommunikationen verkligen når fram till mottagaren på målspråket än att det är en exakt översättning.

Arbetstopp, vikariat eller rekrytering?

Våra webbredaktörer och digitala kommunikatörer kan hoppa in vid arbetstoppar eller när du behöver hjälp under längre tid. Ibland börjar webbredaktören som konsult för att sen gå över till anställning. Det är ett bra sätt för er och webbredaktören att känna efter om ni passar ihop.

Vår systerbyrå Knack Rekrytering är specialister på rekrytering av just content managers, copywriters, digitala kommunikatörer och webbredaktörer i Stockholm. Så om du vill göra en rekrytering är det bättre att kontakta dem direkt.

Eftersom alla som arbetar med rekrytering hos Knack själva har erfarenhet av att arbeta i den här typen av roller vet de vilka kunskaper som krävs och var man hittar de bästa kandidaterna.

Vill du ha vår hjälp att hitta en bra webbredaktör i Stockholm?

När vi får in en förfrågan brukar vi, kostnadsfritt, ta fram ett par förslag på webbredaktörer eller digitala kommunikatörer som vi tror passar. Du väljer själv vem eller vilka du vill träffa. Om du fastnar för någon av dem tar vi lite emellan förmedlingen. Våra konsulter brukar gärna gå ner lite i arvode för att få uppdrag via oss, så för dig som uppdragsgivare blir det inte mer kostsamt än att anlita en frilansare direkt.

Berätta kort om vad du behöver så kontaktar vi dig snart!