Vem sköter era sociala medier under sommaren?

Vem sköter era sociala medier under sommaren?

Sverige går på lågvarv under juli och delar av augusti och det kan vi dra nytta av. Många företag tappar fart eller slutar helt att uppdatera webbplatser, bloggar, Facebook-, Twitter- och Mynewsdesk-konton under sommaren. Det finns alltså gott om utrymme för den som vill synas.

Semester=tid för trendspaning

På samma gång är det under sommaren vi äntligen har tid att läsa, trendspana och lära oss mer om sådant som intresserar oss. Många journalister, bloggare och potentiella kunder får mejl direkt till telefonen och är tillgängliga i hängmattan, på bryggan eller i glasskön.

I många webbpubliceringssystem och verktyg för nyhetsbrev går det att ställa in när information ska publiceras. Så om du inte känner för att ägna din semester åt att göra uppdateringar kan du lägga in många texter vid ett tillfälle, men välja att publicera dem under hela sommaren. En annan enkel åtgärd för att hålla ställningarna under ledigheten är att lägga in flödet från till exempel Twitter på din webbplats.

Anlita vår sommarredaktion!

Om du vill ha hjälp med att skriva och publicera nyheter, blogginlägg eller sköta sociala medier under sommaren kan du ta hjälp av vår sommarredaktion. Vi har duktiga skribenter som är vana vid att sköta olika företags digitala kommunikation. Hör av dig till hej@stockholmsskrivbyra.se