Ta vårt sommarquiz – vinn en kurs!

05 jul 2018

Ta vårt sommarquiz – vinn en kurs!

När sommaren knackar på dörren väntar softa dagar i hängmattan och på stranden. Men även vila och avslappning kan bli långsamt efter ett tag. Vad passar då bättre än att drilla dina kunskaper med ett quiz?

Vinn en digital kurs!

Vi har satt ihop en frågesport med smått och gott från vår värld av språk, kommunikation och skrivande – våra hjärtebarn. Och självklart vill vi uppmuntra alla att bli bättre på att skriva, så vinnaren får en valfri digital kurs från oss!

Tävlingen pågår hela sommaren och vinnaren koras den 20:e augusti. Quizet hittar du längst ner här tillsammans med lite nödvändig läsning.

Samarbete med quiz-mästaren MillionMind

Det är tack vare våra vänner på MillionMind, proffs på marknadsföring inom gamification, som vi kunnat skapa ett quiz. Att spelifiera sin kommunikation är ett modernt sätt att både nå nya målgrupper och aktivera sina nuvarande. Ett innovativt sätt att arbeta med innehåll, tycker vi.

Olav Törnblom, VD på MillionMind, tycker att fördelarna med quiz är många:

– Quizformatet med gamification är tacksamt då du skapar en dialog med besökarna som får vara delaktiga och interagera med ditt varumärke. Det ökar engagemanget och fler får en positiv upplevelse av besöket. Ofta leder det till att fler delar ditt innehåll och kommer ihåg budskapet i högre utsträckning  – du blir top of mind!

Mer om Millionmind


Läs på innan quizet

Sannolikt är du redan en fena på kommunikation och skrivande – men om du är en riktig vinnarskalle så skadar inte lite läsning innan du sätter igång.

Frilans eller frilansare?

De eller dem?

Nyord 2017

Vilka vi är (Stockholms Skrivbyrå)

Vad vi gör (Stockholms Skrivbyrå)