Vi söker säker skribent som älskar digital kommunikation

22 jul 2017

Vi söker säker skribent som älskar digital kommunikation

Gillar du att skriva case, white papers och blogginlägg? Har du koll på digital kommunikation? Kittlar det när du hör ord som affärssystem, molnbaserade tjänster och inbound marketing? Då behöver vi dig!

I augusti/september blir det fullt ös på kontoret vid Slussen. Vi har många nya kunder som behöver hjälp med att producera innehåll och då framför allt texter för digitala kanaler. Vi vill stärka upp vårt lilla team med en eller ett par säkra och självgående skribenter, copys eller digitala innehållsproducenter.

Digital kommunikation och content marketing

Det spelar ingen roll om du söker anställning eller uppdrag som frilans, vi är flexibla. Huvudsaken är att du har intresse för och kunskap inom digital marknadsföring och content marketing. Du vet hur man planerar och skriver texter för olika målgrupper och kanaler. Du är van vid att skriva seo-texter, producera nyhetsbrev, skriva blogginlägg och sätta ihop redaktionella planer. Vi tror att du har arbetat med professionell textproduktion i minst tre år.

Strategi och produktion

Hos oss blir du bollplank till våra kunder, som oftast är marknadschefer. Många av dem arbetar just nu för att få till ett långsiktigt hållbart arbetssätt och fungerande kanaler där marknad och sälj jobbar tillsammans. Våra kunder finns inom alla möjliga branscher, men det är framför allt inom IT och digitala lösningar som vi behöver hjälp.

Om Stockholms Skrivbyrå och Knack Rekrytering

Stockholms Skrivbyrå är en liten byrå med stora nätverk av innehållsproducenter och skribenter. Vi hjälper våra kunder med allt från strategi till produktion och har särskilt god kunskap inom digital kommunikation. Vi utbildar även kommunikatörer och marknadsförare inom skrivande, content marketing och inbound marketing.

Vi har ett tätt samarbete med vår systerbyrå Knack Rekrytering som hjälper byråer och moderna marknadsavdelningar med rekrytering av innehållsproducenter, kreatörer, marknadschefer och projektledare.

Om du vill jobba hos oss eller samarbeta på annat sätt är du varmt välkommen att höra av dig till Anna Kleinwichs Magnusson på anna@stockholmsskrivbyra.se.