Jobb: digital marknadsförare med intresse för affärssystem

16 dec 2014

Jobb: digital marknadsförare med intresse för affärssystem

Stockholms Skrivbyrå söker för en kunds räkning en marknadsförare som är duktig på digitala kanaler:

Marketing Specialist för affärssystem hos iStone AB

iStone är inne i en mycket expansiv fas och söker därför dig som vill jobba i framtidens marknadsavdelning i ett ledande IT-konsultbolag. Vi expanderar vårt team och söker dig som har inställningen att allt går att lösa, som tror på teamwork framför allt samt är van att jobba serviceinriktat gentemot en stor organisation.

Vi letar efter dig som ska ha hand om vårt viktigaste affärsområde, affärssystem, och leda samtliga marknadsaktiviteter för detta område. I jobbet ingår att planera, projektleda och utföra samtliga aktiviteter och kampanjer. Du är en marknadsförare som har en bred förståelse för komplexa säljprocesser och som förstår hur man kopplar ihop on- och offline marknadsföring för bästa möjliga effekt. Du har varit delaktig i att ta fram en kommersiell redaktionsplan inom ett område och du har full koll på inbound marketing. Du förstår att värdet av det du skapar, skapar affärer.

Vi söker därför dig som:

Har jobbat med marknadsföring kring komplexa säljprocesser förut
Har dokumenterad erfarenhet av att ta fram, genomföra och utvärdera marknadsaktiviteter
Har hanterat stora, komplexa kundrelationen innan
Har jobbat med att ta fram redaktionellt material
Har förståelse för SEO och har jobbat i Google Analytics
Är duktig på att uttrycka dig i skrift på både svenska och engelska
Har en kandidatexamen i marknadsföring eller liknande och har jobbat några år.

Ännu gladare blir vi om du:

Har jobbat med content marketing / marketing automation
Har arbetat i EpiServer, Apsis eller Dynamics CRM
Har erfarenhet av att organisera event
Har jobbat inom någon av våra fokusbranscher: retail, fashion, manufacturing, food & beverage, distribution och equipment
Förstår komplexa säljprocesser, B2B
Har erfarenhet från komplexa koncernstrukturer med mycket intern utbildning/införsäljning
Skriver/talar norska och spanska
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i centrala Stockholm. Du rapporterar till marknadschefen på iStone. Tjänsten kan innebära resande, både inom Sverige och utomlands. Vi ser gärna din ansökan på svenska då vi i huvudsak skriver och arbetar på detta språk.

 

Ansök nu, intervjuer utförs löpande

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i centrala Stockholm. Du rapporterar till marknadschefen på iStone. Tjänsten kan innebära resande, både inom Sverige och utomlands. Vi ser gärna din ansökan på svenska då vi i huvudsak skriver och arbetar på detta språk.

Sista ansökningsdatum är den 31:a januari 2015, men intervjuer sker löpande. Stockholms Skrivbyrå sköter rekryteringsprocessen. För frågor om tjänsten, kontakta Anna Kleinwichs Magnusson, tel. 0708-318511. Ansökan skickas till istone@stockholmsskrivbyra.se, märk mailet med ”Digital marknadsförare – Cross Commerce”.

Om iStone AB

iStone AB är ett verksamhets- och IT-konsultföretag som främst arbetar med affärssystemen Infor M3, Microsoft Dynamics AX och SAP ERP. Med drygt 500 anställda i ett tiotal länder erbjuder iStone marknadsledande “best-of-breed-lösningar” inom Business Intelligence, CRM och e-handel. Ett brett utbud av produkter, spetskompetens inom varje erbjudande samt transparens och ansvarstagande i kundrelationen ger långsiktigt hållbara lösningar.
www.istone.se

 

iStone söker även en digital marknadsförare som har koll på digitala kanaler.