Går din webbplats på semester i sommar?

Går din webbplats på semester i sommar?

Semester och skolavslutningstider närmar sig med stormsteg och det är hög tid att fundera över vad som händer med innehållsproduktionen och webbplatsen under sommarens lite latare veckor. Under juli och delar av augusti tappar många företag fart eller slutar helt att uppdatera webbplatser, bloggar, Facebook-, och Twitterkonton. Det är synd eftersom vi under sommaren äntligen har gott om tid till att läsa, trendspana och lära oss mer om sådant som intresserar oss.

Tidsinställ blogginlägg och nyhetsbrev

Ett sätt att säkra bloggen under semestern är att bunkra upp med några inlägg och tidsinställa publiceringen. De flesta webbpubliceringssystem och verktyg har funktioner för schemaläggning av publicering eller utskick. En annan enkel åtgärd för att hålla webbplatsen vid liv under ledigheten är att lägga in flödet från till exempel Twitter, LinkedIn eller Instagram.

Anlita en copywriter

Är det svårt att hitta tid till att producera innehåll i förväg eller löpande under sommaren – varför inte ta hjälp av ett proffs? Många av våra kunder väljer att anlita våra copywriters och webbredaktörer under semestern då den här typen av arbete oftast kan utföras på distans. Det kan handla om att sköta löpande uppdateringar på webbplats och blogg eller att säkerställa att någon håller ställningarna i sociala medier. Många passar även på att redan nu lägga beställningar på guider, blogginlägg, nyhetsbrev och white papers som ska publiceras efter sommaren.

Om du vill ha hjälp med innehållsproduktion eller söker någon som kan sköta företagets sociala medier under sommaren kan vi hjälpa till. I vårt nätverk finns många duktiga copywriters och community managers som är vana vid att ta hand om olika företags digitala kommunikation. Hör av dig till hej@stockholmsskrivbyra.se

Beställ vår guide

Om du vill börja arbeta fram en redaktionell plan för ert arbete med content marketing, beställ vår kostnadsfria guide. Fyll i din mailadress så skickas guiden “Sätt den redaktionella planen i tio steg” till din mejllåda.