Små investeringar som lönar sig

Små investeringar som lönar sig

När året går mot sitt slut är det inte ovanligt att man fortfarande har pengar kvar i marknadsbudgeten. Då kan vi tipsa om tre smarta små investeringar som din verksamhet kan dra nytta av under året som kommer:

1. Sökordsanpassning av texter på webben

Låt oss bearbeta era webbtexter så att de förbättrar era resultat i Googles rankning. Vi pratar igenom vilka sökord ni vill ranka på och går därefter metodiskt igenom det material ni har på webben och förbättrar texterna. Vi vet hur vi ska skriva för att behaga Google, men vårt fokus ligger förstås lika mycket på att skriva texter som lockar din målgrupp!

2. Skapa en bank med blogginlägg

Ska ni starta en blogg nästa år eller vill du få fart på den befintliga företagsbloggen? Vi har många duktiga bloggare och redaktörer med specialistkunskaper inom olika ämnen. Berätta för oss vilken typ av blogginlägg du vill ha så producerar vi en inläggsbank att plocka av under början av året. Utifrån målgrupp, syfte och väntat resultat kan vi även hjälpa till att ta fram förslag på ämnen och vinklar för artiklarna eller inläggen.

3. Tonalitetsmanual

När flera olika personer på företaget producerar marknadsförande texter är det bra att samla skriv- och stilregler i en kortfattad manual. Den kan svara på frågor som: Hur skriver vi produktnamn? Vilket pronomen använder vi för avsändare och mottagare i våra texter? Hur gör vi för att skapa rätt ton i texter som publiceras på webben? Vilka är våra primära nyckelord för bra sökbarhet hos Google?

Vi hjälper er att producera en tonalitetsmanual med tillhörande lathund som kan användas av marknadsavdelningen, redaktionen och gästbloggare.

Flexibla frilansare med tid innan nyår

Stockholms Skrivbyrå är en frilansbyrå med fokus på skrivet innehåll.  Hos oss hittar du 400 copywriters, webbredaktörer och journalister med kunskap inom olika ämnen, branscher och genrer. Många av oss finns tillgängliga för uppdrag nu direkt såväl som i mellandagar, innan högtider och inför årets slut. Kontakta oss på hej@stockholmsskrivbyra.se eller tel.08-556 042 00.