Följ med oss på workation!

Hem/Tips/Följ med oss på workation!

Följ med oss på workation!

När hagel i samma storlek som delicatobollar faller utanför fönstret är det lätt att drömma sig bort till sydligare breddgrader. Tidigt i våras började drömmarna bli eftersökningar och när vi fick erbjudandet från Airbnb att använda en av deras lägenheter som kontor under några höstdagar var det svårt att tacka nej.

Förra veckan var det dags, vi på Skrivbyrån packade vi ner våra datorer och bytte skrivbord och kontorskaffe mot cafébord och café cortado mitt i ett dåsigt Palma. Vi åkte tillsammans med Sofia som driver resebloggen Fantasiresor och fick en mysig lägenhet i de äldre kvarteren. Där fanns gott om gemensamma utrymmen men även avskilda skrivhörnor för den som ville arbeta en stund för sig själv. Dagarna gick till jobb, planering och lunch på några av de närliggande uteserveringarna medan kvällarna vigdes till att utforska staden.

Följ med oss på Workation

Att åka på workation (work+vacation) är ett trevligt sätt att kombinera teambuildning med jobb i nya omgivningar. Vi märkte att bara några få dagar med färre möten, ny inspirerande miljö och tid för utvärdering och reflektion är en fin grogrund för nya idéer.

Nu planerar vi en workation även nästa höst och vill gärna ha sällskap. Företag eller frilans, vill du eller ni följa med oss till Split, Florens eller kanske Istanbul (resmålen som står högst på vår önskelista just nu) nästa år? Hör av dig till hej@stockholmsskrivbura.se

Gör det, det blir kul!

2017-06-14T11:22:50+02:00 26 oktober, 2015|Categories: Tips|Tags: , , , |0 kommentarer

Lämna en kommentar