Marknadsföring och kommunikation  – till fast månadspris

Text, design och video –  ta hjälp av oss!

Önskar du löpande stöd inom marknadsföring, kommunikation och innehållsproduktion? Vi blir en förlängning av ert team och ser till att ni alltid har relevant och målgruppsanpassat innehåll till webbplats, nyhetsbrev och sociala kanaler.

Vi lyssnar in era behov och ser till att saker blir gjorda. Hos oss får du tillgång till digitala strateger, copywriters, designers och snabba kommunikatörer som är vana att hjälpa olika typer av verksamheter löpande.

Vad behöver du?

Målgrupp, syfte och mål

Copy & content

Genomgång webb och digitala kanaler

Film & form

Målgrupp, syfte och mål

Strategi & rådgivning

När du vill få saker att hända

Vi märker att många marknadsavdelningar och inhousebyråer behöver vår hjälp, men har svårt att hitta tid för att kravställa. Ett samarbete med oss innebär tillgång till ett strategiskt bollplank och ett lyhört och proaktivt team av innehållsproducenter och kreatörer. 

Stockholms Skrivbyrå hjälper dig att få saker ur händerna! Vi samarbetar med er när det gäller digital strategi, innehållsplanering eller produktion av text, bild eller video. Varje månad har vi ett planeringsmöte där vi tillsammans sätter planen. Sedan är vi så självgående som du vill att vi ska vara.  Vi arbetar för både B2B och B2C och är vana att hantera olika typer av branscher och en hel del komplexa ämnen. 

Så här funkar det:

  1. Vi bokar ett möte där du berättar om vad du önskar ha hjälp med. Vi är nyfikna och ställer många frågor för att få en bild av era behov.
  2. Tillsammans kommer vi överens om hur många timmar i månaden du behöver oss och vad vi ska fokusera på (+30 timmar / månad).
  3. Vi levererar löpande text, bild, video och annat ni behöver. Vi har gärna tät kontakt och håller dig uppdaterad kring hur vi använder vår tid. 
  4. Du kan när som helst gå upp eller ner i timmar beroende på behov. En månads uppsägningstid innebär stor flexibilitet.

Hör av dig, så är vi igång!

Det här ingår

Målgrupp, syfte och mål
Genomgång webb och digitala kanaler
Målgrupp, syfte och mål
Målgrupp, syfte och mål

Välj ett upplägg som passar dig

20-25 timmar i månaden

1 100–1 300 kr / timmen

50+ timmar i månaden

950–1 100 kr / timmen

Varför välja oss?

Målgrupp, syfte och mål

Dubbel kompetens: Strategi och produktion

Genomgång webb och digitala kanaler

Vi skapar innehåll för både människa och maskin

Content marketing

Vi delar generöst kunskap och insikter

“Jag uppskattar jättemycket att ni är så snabba på att svara, återkoppla kring och leverera uppdragen – framförallt kundcase som kan vara så tidskrävande att producera inhouse. Jag vet att jag får en bra och proffsig text i linje med vår tone of voice och att våra kunder ni intervjuar får ett fint bemötande.”

– Zaptec
– Vadsbo

“Bara i år (2021) har antalet unika besökare till bloggen ökat med över 60% och det är till stor del drivet av det arbete som Anna och gänget på Stockholms Skrivbyrå gör för oss. De är med andra ord en ovärderlig del av vårt content-arbete.”

– Dorunner

Är du redo att växla upp?