Söker du frilansande copywriter?

21 nov 2011

Söker du frilansande copywriter?

Med över 1000 frilansar i ryggen kan Stockholms Skrivbyrå erbjuda en riktigt bra bredd. Just nu arbetar webbcopys och webbredaktörer med att förbättra och underhålla stora och små företags webbplatser. Frilansjournalister producerar redaktionellt material till kundtidningar och PR-konsulter hjälper företag att hamna rätt i bruset.

Vi har copywriters som är ute och hjälper teknikleverantörer att skapa säljande reklamtexter och flinka fingrar som transkriberar ljudfiler. Dessutom tekniska skribenter som producerar webbmanualer.

Rätt frilansande copywriter för varje uppdrag

Kanske behöver du en teknisk frilanscopy eller skribent som kan skriva på andra språk? Vi törs säga att vi klarar allt som har med text att göra och hittar snabbt rätt resurs för dig. Här berättar vi mer om viktiga saker du bör tänka på när du ska välja frilansande copywriter.

Vi på Stockholms Skrivbyrå har idag över 1000 frilansande skribenter, copywriters och marknadsförare i vårt nätverk.  Oss kan du vända dig till om du behöver en frilanscopy, skribent, webbredaktör eller PR-konsult för korta projekt eller löpande uppdrag. Du når oss på hej@stockholmsskrivbyra.se eller 08-5560 4200.

Ser du ett mer långsiktigt behov av hjälp med kommunikation så gör du rätt i att kontakta vår systerbyrå Knack Rekrytering som är specialister på att hitta rätt digitala kommunikatör till rätt företag.