Vi har prisbelönta copys och UX:are

29 mar 2017

Vi har prisbelönta copys och UX:are

Förra veckan utsågs årets 100 bästa svenska sajter av Internetworld. Vi är inte så lite stolta över att ha ett finger med i flera av webbarna på listan – allt tack vare våra duktiga konsulter. Speciellt glada är vi över att ett nytänkande sätt att se på UX är en betydande faktor till att kvala in på topplistan.

Vi blir ofta inbjudna till våra kunders digitala projekt när det krisar eller när de egna resurserna inte räcker till. Hos marknadsavdelningar smälter vi tillfälligt in i teamet och hos byråerna arbetar vi oftast under cover. Kunderna vet sällan att vi är inlånade och diskretion är därmed en självklar del i vårt arbete.

Även om vi därför inte kan avslöja några namn vill vi ta tillfället i akt att säga tack till våra kunder för förtroendet och till våra stjärnor till konsulter som är på plats och stärker upp marknads- och utvecklingsavdelningar!

Behöver du en digital redaktör, skribent eller UX-copy?

Vårt nätverk består idag av drygt 400 konsulter av olika slag. De uppdrag vi förmedlar rör ofta konceptutveckling, löpande innehållsproduktion eller hjälp med att sätta en strategi för de digitala kanalerna. Störst efterfrågan ser vi när det gäller:

  • Digitala redaktörer som arbetar löpande med innehållsproduktion. Antingen självständigt eller som förstärkning till befintliga team.
  • Copywriters för UX-projekt.
  • Översättare och copywriters med andra modersmål än svenska.

Vi skannar av marknaden för att fånga upp nischade skribenter med goda digitala kunskaper. Vi håller även koll på talanger från skolor som BerghsForsbergs och Hyper Island där framtidens strateger och kreatörer formas.

Konsulter för korta och långa uppdrag

Våra duktiga konsulter blir sällan uppmärksammade vid reklamvärldens galor och prisutdelningar, men de är duktiga på att leverera för olika branscher, kanaler och beställare. Vi är väl medvetna om att vi inte är bättre än vår senaste leverans och det håller oss vassa.

Behöver du förstärkning till ett enskilt projekt eller löpande uppdrag? Hör av dig till oss på hej@stockholmsskrivbyra.se eller 08-5560 4200 så berättar vi mer.

Vår systerbyrå Knack Rekrytering kan även hjälpa till med rekrytering inom marknad kommunikation och media.