Nya frilansskribenter, uppdrag och lokaler

12 mar 2012

Nya frilansskribenter, uppdrag och lokaler

De senaste två veckorna har vi matchat frilansskribenter med ett varuhus, två byråer, en redaktion, ett byggföretag och en kommun.

Nischade frilansskribenter

Våra frilansskribenter har levererat översättningar till museer, skrivit en verksamhetsberättelse för ett fackförbund, fixat webbtexter till ett filmbolag, redigerat en barnbok och knåpat ihop manus till en informationsfilm.

Det har tillkommit flera nya förmågor i nätverket. Vi har till exempel knutit kontakt med duktiga copywriters över hela landet och träffat journalister som skriver om mat, mode, hästar, entreprenörskap och mycket annat.

Dessutom har vi flyttat. Från Mariatorget till Krukmakargatan. Från kakelugnar och stuck till glasväggar och små effektiva rum. Vi delar lokaler med en massa duktiga kommunikatörer och skribenter. Nätverket heter K22.

Som om detta inte vore nog skiner solen i Stockholm idag.

Stockholms Skrivbyrå är en liten contentbyrå med stora resurser. I vårt nätverk hittar du över 350 frilansskribenter, kommunikatörer och marknadsförare. Vi finns när innehåll ska produceras, texter ska skrivas och team behöver stärkas upp. Läs mer om våra tjänster här.