Frilans?

Hem/Frilans?
Frilans? 2020-06-01T12:33:00+02:00

Frilans eller på jakt efter jobb?

Stockholms Skrivbyrå har ett stort nätverk av frilansande skribenter med olika inriktning. Vi har även kunder av väldigt olika slag: vi hjälper start-ups, marknadsavdelningar, reklambyråer och myndigheter och arbetar både med okända varumärken och Sveriges allra största och mest etablerade. Vårt mål är att hitta den perfekta konsulten för varje uppdrag!

För att ta uppdrag via oss behöver du ha några års arbetslivserfarenhet. Vi gör ibland intervjuer och skrivtester och kikar gärna på arbetsprover. Våra kunder behöver oftast hjälp med projekt som rör digital kommunikation och som konsult behöver du komma in med rätt kunskap och förmåga att snabbt se vad som ska göras.

Bli en del av Stockholms Skrivbyrå

Vi har många duktiga copywriters, webbredaktörer, skribenter och digitala kommunikatörer i vårt nätverk – fler än 500 faktiskt. Vi kan alltså inte lova uppdrag, och du förbinder dig inte heller till att tacka ja till uppdrag från oss.

Så här går det till:

  • Du skriver in dig i vår databas
  • Vi kontaktar dig när det kommer in uppdrag som passar dig
  • Oftast har du kontakt direkt med vår uppdragsgivare (vi vill underlätta samarbetet, men inte bli en stoppkloss)
  • Du fakturerar Stockholms Skrivbyrå som fakturerar kunden

Vi tror att vi arbetar som bäst när vi har roligt, därför är vi intresserade av att veta vad du brinner för. När du registrerar dig, bifoga gärna cv eller länk till LinkedIn och ett brev om dig själv.

Skriv in dig hos oss!

Söker du fast jobb eller behöver hjälp med att rekrytera?
Kontakta vår systerbyrå Knack Rekrytering!

Knack Rekrytering

Det här får du!

När du registrerar dig i vårt nätverk får du våra nyhetsbrev där vi trendspanar, delar med oss av vår kunskap och tipsar om lediga jobb och uppdrag. Ibland bjuder vi in till mingel på vårt kontor i Stockholm.

Varmt välkommen!

Stockholms Skrivbyrå AB
info@stockholmsskrivbyra.se
Västerlånggatan 28,
111 29  Stockholm
Telefon: 08-556 042 00

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.