Fem skrivpoddar som gör semestern lite härligare

27 jun 2019

Fem skrivpoddar som gör semestern lite härligare

Kombinera nytta med nöje under semestern njut av hela fem skrivpoddar! Sjunk ner i hängmattan med en svalkande dryck och inspiration i lurarna. Vare sig du drömmer om att skriva den där romanen, fila dina copykunskaper eller bara vill få allmänt bättre flyt i skrivandet finns det något inspirerande att lyssna på.

Skrivradion

I Skrivradion ligger fokus på kreativt skrivande. Du får bland annat tips om hur du hittar skrivglädjen och blir av med skrivkramp.

Lektörspodden

Här får du som är eller vill bli författare svar på dina frågor. I Lektörspodden ger Sveriges diplomerade förlagsredaktörer sina bästa skrivtips för att få sin bok utgiven.

Bladen brinner

Det här är en podcast som handlar om att skriva för barn, men den riktar sig till dig som vuxen. En skön blandning av intervjuer, boktips och reportage.

Skrivarpodden

Har du författardrömmar? Skrivarpodden är en  intervjubaserad podcast om att förverkliga drömmen om att skriva en bok.

Känslosmart

För att hitta inspirationen och det där skriv-flowet man vill åt, är det bra att ha nära till sina känslor. En av våra konsulter och storytelling-proffset Anna Skarin pratar i sin podd om hur vi närmar oss våra egna känslor och hur vi kan använda dem som vårt viktigaste verktyg. 

Vill du lära dig ännu mer om skrivande?

Om du får mersmak för skrivandet efter att ha lyssnat på alla skrivpoddar är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi lanserar snart skrivkurser med fokus på kommunikation och marknadsföring. Mejla oss på hej@stockholmsskrivbyra.se om du vill vara först med att se kurserna.

Boktips för dig som vill utveckla ditt skrivande!

Glad sommar!