Budget kvar? Tänk smart inför slutspurten på 2018.

13 dec 2018

Budget kvar? Tänk smart inför slutspurten på 2018.

Jul och nyår närmar sig och det är dags att summera aktiviteter och resultat. Har du budget kvar nu när det bara är ett par veckor kvar på året? Istället för att låta pengarna brinna inne så föreslår vi att ni gör en sista spurt. Här är tre förslag på hur ni får bästa möjliga utdelning för minsta möjliga peng.

1. Väck liv i era egna kanaler

Det är viktigt att se om sitt eget hus och inte låta de egna kanalerna bli sömniga. December en perfekt tid för att lägga lite extra krut på hemsida, nyhetsbrev och sociala medier. Kanske är det i form av ett blogginlägg, en trendrapport, en sammanfattning av året som gått eller ett brev till kunder som blickar in i 2019? Ta extern hjälp att producera innehållet medan du fokuserar på allt annat viktigt du har på agendan.

2. Ge en online-kurs i julklapp till personalen

En utbildning i julklapp till dina medarbetare? Efter året som gått finns det troligtvis många lärdomar som du och dina medarbetare tar med er, och förmodligen lika mycket ni skulle vilja lära er mer av. Att kontinuerligt stärka och utbilda personalen är viktigt för såväl företaget som för den enskilda individens utveckling. Nu är rätt läge att utbilda er själva så att ni blir ännu lite vassare lagom till nästa år. Varför inte genom en kurs i digital copywriting eller sökmotoroptimering? 

3. Snygga till och sökmotoroptimera webben

Se till att inleda januari starkt och sätta ribban för konkurrenterna med en snygg och relevant webbplats. Kanske behöver ni säkmotoroptimera era viktigaste sidor eller skapa nytt content? Vi på Stockholms Skrivbyrå kan hjälpa er att analysera er befintliga webbplats och jämföra den med konkurrenternas. Baserat på resultatet uppdaterar vi texter efter de mest relevanta och konkurrenskraftiga sökorden.


Låt oss hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av årets sista slantar. Vi finns som vanligt på hej@stockholmsskrivbyra.se!