Snabbkurs i copywriting – bli en vassare skribent!

Hem/Content marketing, Guider, Om språk, Tips/Snabbkurs i copywriting – bli en vassare skribent!

Snabbkurs i copywriting – bli en vassare skribent!

Idag sprids innehåll som aldrig förr. Nya kanaler dyker upp titt som tätt och allt fler företag flyttar fokus från enstaka kampanjer till löpande produktion av content. Men i takt med att allt mer innehåll florerar i de digitala kanalerna höjs kraven på det som produceras. Att kunna uttrycka sig kärnfullt och intressant i text är därför viktigare än någonsin. Med detta i åtanke har vi satt ihop en snabbkurs i copywriting med 25 skrivtips för dig som vill bli en vassare skribent.

Ladda ner vår snabbkurs i copywriting!

Med vår snabbkurs i copywriting får du en kort, kostnadsfri och matnyttig guide att spara och plocka fram när inspirationen tryter. När du beställer den blir du även inskriven som mottagare av våra månadsbrev med tips och trendspaningar om skrivande och digital kommunikation. Om du inte vill läsa dem kan du lätt avregistrera dig.

Fyll i dina uppgifter nedan för att få guiden direkt till mejllådan!

Stockholms Skrivbyrå är en liten byrå med stora resurser. Vi hjälper små och stora företag att få igång arbetet med content marketing och hitta sätt att arbeta effektivt med contentproduktion. Vill du höra mer når du oss här: hej@stockholmsskrivbyra.se eller 08-5560 4200.

2018-06-04T09:26:00+00:00 19 juni, 2017|Categories: Content marketing, Guider, Om språk, Tips|Tags: |0 kommentarer

Lämna en kommentar