Hitta en vikarie för sociala medier i sommar

21 maj 2012

Vi får in fler och fler förfrågningar av företag som vill ha hjälp med att fundera ut och producera bra innehåll till sina webbplatser och bloggar.

Att vara generös och bjuda på intressant information och bra tankar om det man säger sig vara expert på är ett effektivt sätt att skapa goda relationer med sin målgrupp.

Men det är så lätt att skjuta upp bloggandet. Det kommer ofta något emellan. Något som verkar viktigare. Och kanske enklare. För det kan vara svårt att veta vad man ska skriva om i företagsbloggen. Och på vilket sätt. Vem kommer egentligen att läsa det som publiceras?

Vad gör en vikarie för sociala medier?

Vi har flera vassa copywriters och skribenter som vet hur man tar hjälp av blogg och sociala medier för att nå uppsatta mål. De kan exempelvis hjälpa till med att producera material till företagsbloggen, fräscha upp texterna på webben och hålla dina digitala kanaler uppdaterade medan du njuter av sommaren.

När hösten kommer och tempot är högt är det härligt att ha material som är färdigt för publicering.

Vill du ha en vikarie för sociala medier eller annan digital skrivhjälp under sommaren? Hör av dig till oss på hej@stockholmsskrivbyra.se