Vad är Klout?

08 apr 2013

Vad är Klout?

Klout är ett digitalt verktyg som säger hur inflytelserika vi är genom att mäta aktivitet och respons på Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Youtube, Pinterest, WordPress-bloggar och andra digitala kanaler.

Vi har alltid haft ett behov av att utvinna mätbar fakta kring våra prestationer. På klout.com kan du skapa ett eget konto, där du väljer vilka sociala medier som ska mätas. Efter några dagar kommer domen – ett tal mellan 1 och 100 säger hur stort inflytande du har i den digitala världen. Klout mäter vad människor väljer att göra med din information.

Framtidens Klout

Vissa fnyser åt Klout, men faktum är att det redan nu finns tjänster som belönar personer med högre Kloutscore. I framtiden blir våra personliga varumärken allt viktigare, om det då är Klout eller något annat verktyg som används är mindre viktigt.

Stockholms Skrivbyrå är en liten contentbyrå med stora resurser. I vårt nätverk hittar du över 350 kommunikatörer, marknadsförare och vässade pennor. Vi finns när innehåll ska produceras, texter ska skrivas och team behöver stärkas upp. Du når oss på hej@stockholmsskrivbyra.se eller 08-5560 4200