Strategi, produktion, utbildning och rekrytering – vi har bildat byrågrupp!

19 feb 2024

Strategi, produktion, utbildning och rekrytering – vi har bildat byrågrupp!

Världen snurrar allt snabbare, och för att hänga med i svängarna har vi tagit vårt erbjudande till nästa nivå. Stockholms Skrivbyrå, Knack Konsulter & Rekrytering, Filmbyrån och Skrivskolan samlas nu under ett och samma varumärke. Säg hej till Byrågruppen!

Vi är fortfarande olika bolag med egna erbjudanden, men genom Byrågruppen kan vi nu enklare agera strategisk partner för byråer, marknads- och kommunikationsteam som vill växa digitalt – vare sig det handlar om rekrytering, innehållsproduktion, strategi eller utbildning. 

Resumé har också uppmärksammat vår härliga nyhet, så kul!

Tillväxt och utveckling – i digitala kanaler

Det började med en ensam copywriter (ping! Anna Kleinwichs Magnusson) som fick för mycket att göra för tolv år sedan. Idag består verksamheten av fyra nischade byråer. Vårt syfte har alltid varit att hjälpa våra uppdragsgivare till tillväxt och utveckling och vi har utvecklats utifrån våra kunders behov och efterfrågan. 

På egen hand erbjuder alla systerbolag olika tjänster inom marknadsföring, digital kommunikation och design. Tillsammans blir vi en slimmad och flexibel samarbetspartner som kan ta så stor eller liten plats som du vill. 

Våra kunder har format Byrågruppen

Behoven varierar hos våra uppdragsgivare och det kan gå snabbt. Ibland behöver de med kort varsel artiklar eller korta filmer till sociala medier. Vid arbetstoppar eller föräldraledighet behövs en konsult och efter sommaren behöver teamet växa med två personer. Teknikutvecklingen utmanar oss och i perioder ligger fokus på att utbilda teamet, i att använda AI eller bli bättre på att skriva SEO. Ibland sker allt detta samtidigt och på grund av varandra. Det är här vi kommer in. Vi använder och delar vår breda kunskap.

Byrågruppen producerar eller hjälper dig att klara det själv

Byrågruppen ser och lyssnar på vad du behöver, ger råd och stöttar på ett resurseffektivt sätt. Vi har alltid samarbetat med våra systerbolag, men med Byrågruppen öppnar vi upp för en helt ny typ av samarbete med ett erbjudande som funkar när det ska gå fort. Byråerna delar redan flera uppdragsgivare och vi ser fördelarna med att snabbt kunna ställa om vår leverans när behoven förändras. 

Allt under ett och samma tak

Vad innebär Byrågruppen i praktiken då? Jo, att du inte behöver jonglera mellan olika byråer. Behöver du rekrytera en medarbetare, och under tiden få avlastning när det gäller innehållsproduktion? Eller vill du ha någon som ser till att webben, nyhetsbrevet och de sociala kanalerna alltid är uppdaterade med bra texter och filmer? Byrågruppen löser det!

Genom att dela kunskap och samarbeta när det passar, kan vi lätt anpassa våra leveranser till olika behov. Vi brukar få höra att vi är snabba, effektiva och bra på att lyssna in behov. Vårt mål är att spara din tid och guida dig rätt i en tid när teknikutvecklingen skenar.

Funderar du över hur Byrågruppen kan hjälpa dig och ditt team? Hör av dig så tar vi reda på det tillsammans.