Stockholms Skrivbyrå söker praktikant!

23 jul 2013

Stockholms Skrivbyrå söker praktikant!

Vi söker dig som  är duktig på att skriva, har koll på sociala medier och rör dig vant i den digitala världen. Vi tror att du går eller har gått en utbildning som har med kommunikation, marknadsföring eller skrivande att göra och vi hoppas att du är självgående, ansvarsfull och noggrann. Flexibilitet, prestigelöshet och gott humör står också på önskelistan.

Om Stockholms Skrivbyrå
Stockholms Skrivbyrå hjälper företag och myndigheter med kommunikation och marknadsföring. Vi hjälper även till med bemanning och rekrytering och håller skrivkurser. Organisationen består av en heltidsanställd, ett antal nära samarbetspartners och över 200 frilansande skribenter.

Arbetsuppgifter
Som praktikant hos oss kommer du att att skriva texter till bloggar, nyhetsbrev och sociala medier, hjälpa till med att uppdatera vår databas och ägna lite tid åt att administrera vår kursverksamhet.

Vad får du som praktikant?
Vi tror att du kommer att utveckla dina kunskaper inom copywriting och lära dig mycket om marknadsföring, digitala medier och entreprenörskap. Dessutom får du arbeta i en kreativ miljö med möjlighet att knyta nya kontakter i branschen. Vi sitter på Söder i Stockholm och tänker oss att du börjar hos oss i september.

Låter det intressant? Skicka i så fall CV och personligt brev till anna@stockholmsskrivbyra.se