Dags för halvtidsvila – 2018 har börjat starkt!

14 jun 2018

Dags för halvtidsvila – 2018 har börjat starkt!

Juli är här och vi är mer än halvvägs igenom 2018. Vi har tagit oss en funderare över vad vi hunnit med under årets första hälft och kan inte annat än att känna oss lite malliga. 

Pepp från coachen

Sedan årsskiftet har vi trollat med ord och skapat texter som gör skillnad, för små start-ups och väletablerade giganter. Vi har skrivit om mode, mat, bilar, artificiell intelligens, mjukvara, nappflaskor, bitcoin och träning. Några av våra nyvunna och nygamla kundkompisar är ICA, Oriflame, Swedbank, Berghs, H&M, Microsoft, Kärnhuset, Tillsammans, Regeringskansliet, Bonnier, TV4, Almi, Sodexo, Nobelmuseet, Livrustkammaren, O’Learys … för att nämna några av de härliga varumärken som vi och våra konsulter fått äran att jobba med. Tack för förtroendet!

Nya nyckelspelare till laget

Vi har stärkt upp vårt lag med Anna, som är inhouse-copy på Skrivbyrån, och med Barbara som är ny rekryteringskonsult på systerbyrån Knack Rekrytering. Dessutom har vårt frilansnätverk vuxit och utvecklats. Vi har rutinerade skribenter och färska copys som är hungriga på uppdrag. Vi vågar utan att blinka säga att vi klarar av alla typer av skrivprojekt!

Spela strategiskt framåt

När vi blickar framåt förstår vi att vi kommer att lägga ännu mer tid på att hålla kurser och  workshops. Vi ser en ökad efterfrågan från marknadsavdelningar och kommunikatörer som vill utvecklas inom skrivande och digital kommunikation. Allt fler myndigheter vill bli bättre på att skriva klarspråk och start-ups vill ha hjälp med att ta sig fram i den digitala kommunikationsdjungeln.

Förutom att fortsätta producera texter för webb, sociala kanaler, pressrum och digitala tjänster ska vi lägga mer krut på att hjälpa våra kunder att sätta digitala och redaktionella planer – allt fler behöver strategiskt stöd när det gäller relationsskapande kommunikation i digitala kanaler.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du saknar ord, tid eller folk – maila oss på hej@stockholmsskrivbyra.se så bollar vi!

Glad sommar, vi hörs!

Anna, Ivan och Anna

Relaterade inlägg