Digitala kurser – Skrivskolan.se har landat!

18 sep 2023

Digitala kurser – Skrivskolan.se har landat!

Säg hej till vårt senaste tillskott till vår byrågrupp, Skrivskolan.se! Med den digitala plattformen Skrivskolan öppnas helt nya möjligheter att öka sin kunskap och kompetensutveckla sig inom skrivande. Genom en plattform för bland annat korta digitala skrivkurser, workshops, föreläsningar och personlig skrivcoaching inom kommunikation och marknadsföring, får du lära dig om smala ämnen av riktiga experter, och det snabbt.

Skrivkurser skapade av marknadsfolk, för marknadsfolk

Under flera år har vi föreläst för, workshoppat med och coachat marknadsavdelningar och bolag i olika branscher i skrivande och digital kommunikation. Vi har pratat klarspråk, copywriting, sociala medier, ux-writing, sökordsoptimering, content marketing och att skriva med AI.

Vi har också märkt hur behovet av kunskap och kompetensutveckling inom dessa områden bara ökar. I en värld av ökad konkurrens, ständig förändring och ofta begränsade resurser på marknadsavdelningarna är det tydligt att fler behöver tillgång till kompetensutveckling inom skrivande och kommunikation. 

Därför skapades Skrivskolan. Vi ville skapa en plats där vi kunde dela med oss av vår kunskap och erfarenhet inom våra expertisområden. Vårt mål var att, genom våra digitala kurser, göra det enkelt för företag och individer att utveckla sina färdigheter och nå sina målgrupper på ett mer effektivt sätt. Skriva bättre för att nå längre helt enkelt. 

Kompetensutveckling för alla smaker

Med Skrivskolan erbjuder vi en rad resurser och tjänster för att hjälpa dig ta din kommunikation till nästa nivå:

Digitala kurser: Korta, digitala och flexibla kurser som du kan ta när och var det passar dig bäst. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren skribent, har vi kurser som hjälper dig utveckla dina färdigheter och tänka nytt. Nya kurser produceras och publiceras löpande.

Interaktiva workshops och föreläsningar: Våra workshops och föreläsningar är designade för grupper och kan anpassas efter dina behov. Du kan dra nytta av våra förslag eller skräddarsy en workshop som passar just din organisation.

Företagsanpassade utbildningar: För företag som vill ta sitt skrivande till nästa nivå erbjuder vi skräddarsydda utbildningar. Vi anpassar innehållet för att möta dina specifika behov och mål.

Personlig skrivcoachning: Med en personlig skrivcoach får du individuell vägledning och ett skräddarsytt program för att snabbt förbättra ditt skrivande.

Skrivkurser och workshops – alltid aktuellt, lärorikt och expertlett

Vi är övertygade om att kunskap är din bästa kompis idag. Oavsett om du är en företagsledare, marknadschef eller skrivande medarbetare, tror vi att konsten att kommunicera effektivt är avgörande för att nå och engagera din målgrupp. Genom Skrivskolan.se vill vi hjälpa dig att göra just det.

Skrivskolans kurser och olika typer av utbildningar är interaktiva och värdeskapande, och blandar teori med roliga övningar. De behandlar och låter dig ta del av relevanta ämnen och innehåller aktuell kunskap inom respektive fält. Dessutom är de skapade av experter med omfattande kunskap inom sina respektive områden. Många av våra föreläsare är även lärare på andra plattformar och skolor. Bra va?

– Vi är så glada över att äntligen kunna ge människor möjlighet att skaffa sig mer kunskap om marknad och kommunikation genom Skrivskolan.se. Skrivskolan kommer in som ett fantastiskt komplement till våra andra byråer och gör att vi nu kan erbjuda våra uppdragsgivare en helhet inom vårt expertområde – utbildning, text- och filmproduktion, strategi och rekrytering. Nu kör vi!, säger Hannah Kolam, vd på Skrivskolan och digital kommunikatör och produktionsledare på Stockholms Skrivbyrå. 

Sugen på att se hur vi har det på Skrivskolan.se? Läs vidare om vad vi kan erbjuda här!

Vill du ha hjälp med snabbt och smart content?

Vi kan strategi, text och film och vi tar både korta, längre och löpande uppdrag – hör av dig så pratar vi ihop oss!

Vill du rekrytera en ny kollega eller konsult?

Behöver du rekrytera? Det är lugnt, vår systerbyrå Knack Konsulter och Rekrytering hjälper dig.

Vill du ha rörligt innehåll till dina digitala kanaler?

Filmbyrån i Stockholm kan producera video och film snabbt och smidigt.