Ordning på torpet med Kristine till Skrivbyrån

19 jan 2022

Ordning på torpet med Kristine till Skrivbyrån

Hon är snabbare än vinden, skrattar så rutorna skakar och har huvudet på skaft. Hon gör det svåra lätt och hon gör det rätt. Nu förstärker vi vårt team med proffset och produktionsledaren Kristine Planting Gyllenbåga. Välkommen till oss!

Berätta om din nya roll som produktionsledare! Vad ser du mest fram emot? 

Jag är troligtvis den som har minst erfarenhet av just skrivande och textproduktion, så jag ser självklart fram emot att lära mig mer om det, men mest ser jag fram emot att göra det jag är bäst på – att förenkla arbetet för kollegor och kunder. Att vara den där spindeln i näten (klyschigt, jag vet) är det bästa som finns i min värld. Nöjda kunder och lyckade uppdrag kommer ur genomtänkta arbetsprocesser och kollegor som har roligt på jobbet. 

Vad har du haft för dig de senaste åren?

Nu senast har jag jobbat några år som både säljledare och marknadskoordinator på ett livsmedelsföretag. Innan dess var jag produktionsledare på en kommunikationsbyrå. Jag har även bakgrund från klädbranschen som butikschef. 

Är du en early bird eller nattuggla?

Helt klart early bird. Okej, jag är inte den som studsar upp ur sängen med världens största leende på läpparna, men jag går gärna upp tidigt för att kunna göra mina morgonrutiner i lugn och ro utan stress. Helt ärligt så är jag och morgonstress en hemsk kombo. Jag älskar också den där första koppen kaffe på morgonen, även om den sällan blir i stilla ensamhet när man har en en 1,5-åring i hasorna.

Lunchlåda eller utelunch? 

Utelunch på mysigt ställe med bra people-spotting är himla trevligt. 

Vad var det som lockade mest med Skrivbyrån?

Det var främst den stora variationen av kunder och uppdrag som lockade mig. Jag är en nyfiken person som älskar att lära mig nya saker. Så att få jobba med många olika uppdragsgivare och få inblick i flera branscher känns både spännande och inspirerande. 

Sedan är det ju ett toppengäng som jobbar här på Skrivbyrån. Det ska bli så roligt att lära känna er! 

Vill du att ditt nästa textuppdrag ska produktionsledas av Kristine? Då mejlar du kristine@stockholmsskrivbyra.se. Gör det på studs!