Mingel med våra skribenter

03 dec 2012

Mingel med våra skribenter

Ungefär 50 skribenter dök upp när vi bjöd in till mingel. Speed dating-upplägget gjorde att vi hann prata med alla en stund.

Det blev tydligare än någonsin att vi har kompetens inom så många områden som rör kommunikation och marknadsföring. Nästan alla våra skribenter är specialiserade på något; till exempel konceptutveckling, webb och sociala medier, pr, storytelling, redaktionellt innehåll, manus och språkvård.

Skribenter med olika expertkunskaper

Det var roligt att se så många copywriters, journalister, webbskribenter, pr-strateger, korekturläsare och förläsare i samma rum. Det minglades och diskuterades. Några av de frågor som togs upp var användandet av hen, framtida kommunikationsyrken och hur vi ska få ännu fler att förstå att skribenter kan så mycket mer än att skriva.

De flesta som arbetar för skrivbyrån har lång erfarenhet av olika typer av kunder och branscher. Det har resulterat i expertkunskaper inom ämnen som finans, juridik, teknik, industri, it, seo, livsstil, hälsa, film, musik, inredning, medicin och massor av annat.

Vi har nu över 120 fantastiskt kompetenta och trevliga skribenter i nätverket.

Tack alla som kom!

Stockholms Skrivbyrå är en liten contentbyrå med stora resurser. Många av våra kunder tar vår hjälp för att sätta strategier och få fart på den digitala marknadsföringen. Andra när en ny roll snabbt behöver fyllas. Våra skribenter är tillgängliga både för korta projekt och löpande uppdrag!