Workshops, skrivcoachning och digitala kurser!

Hem/Workshops, skrivcoachning och digitala kurser!
Workshops, skrivcoachning och digitala kurser! 2020-02-14T14:58:24+02:00

Workshops, skrivcoachning och digitala kurser!

Ta en kurs och lär något nytt! Utveckla dina kunskaper inom digital marknadsföring eller samla hela marknadsavdelningen till workshop. Vi har ett stort och flexibelt utbud av kurser, workshops och föreläsningar och kan sätta ihop utbildning efter dina behov.

Här hittar du kurser som rör digital marknadsföring, kommunikation och skrivande i olika format. Behöver du och ditt team nya idéer, bättre rutiner för att effektivisera arbetat med content marketing eller fördjupad förståelse för digital marknadsföring? Se vilket upplägg som passar er bäst.

Så här säger andra som tagit en kurs hos oss!


“Tack för fantastisk föreläsning och övningar. Jag tror inte att någon gick därifrån utan att få med sig en stor säck med nya kunskaper!”

Animor Dobrowich, webbansvarig hos Folkuniversitetet
”Pålästa och med full förståelse för vårt företag skräddarsydde Stockholms Skrivbyrå en föreläsning och utbildning som verkligen hjälpte oss att komma vidare i denna ständigt föränderliga digitala värld. Vi kommer igen när vi vill uppdatera våra kunskaper eller behöver ett bollplank i att skapa digitalt innehåll.” 

Malin Westlund, Atrium Ljungberg
“Stockholms Skrivbyrå höll en workshop för att få igång våra medarbetare att blogga. Anna är en fantastisk energikälla, samtidigt som hon är lyhörd för våra behov. Hon kommer alltid med goda idéer”

Hanna Nätt-Falkäng, Marketing Director, iStone AB
“Tack för en tydlig och konkret workshop med massor av smarta tips. Vi som är nystartade fick massor av bra uppslag till vårt marketingarbete – stort tack!”

Gabriella Gabi Arroyo, seminariegruppen
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler