Skrivbyrån har fått en syster

20 apr 2016

Skrivbyrån har fått en syster

Efter fem år av matchning av uppdrag och konsulter får Skrivbyrån en systerbyrå: Knack Rekrytering. Fokus ligger på bemanning och rekrytering inom marknad, kommunikation och media. Det springer ur ett allt större behov av hjälp med rekryteringar hos våra kunder och en insikt om att traditionella rekryteringsbyråer står inför nya utmaningar.

Nischad rekrytering leder till rätt kandidat

Knack Rekrytering är en nischad uppstickare inom rekryteringsbranschen. Vi har rätt kunskap om de verktyg och kompetenser som krävs för att arbeta på en modern marknadsavdelning eller byrå, men även insikt i den digitala utvecklingen. Kombinationen gör det lättare för oss att värdera och välja rätt kandidat, oavsett om det rör produktion eller strategi.

Exempel på tjänster som vi hjälper våra kunder att rekrytera: marknadschef, redaktör, digital strateg, webbredaktör, content manager, social media manager, digital copywriter, art director, projektledare och produktionsledare med erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler. Listan kan förstås göras hur lång som helst, men fokus ligger på roller som behövs på den moderna marknads- eller kommunikationsavdelningen.

Välkommen att läsa mer om Knack på knackrekrytering.se