Stockholms Skrivbyrå – kommunikationsbyrå på frammarsch

03 maj 2013

Stockholms Skrivbyrå – kommunikationsbyrå på frammarsch

Idag anslöt sig den 200:de skribenten till Stockholms Skrivbyrå. Vi är väldigt stolta över att ha så många duktiga frilansande textproffs i vårt nätverk. Ingen kan vara expert på allt, men tillsammans klarar vi nästan vad som helst.

Jag vågar säga att inget kommunikationsuppdrag är för svårt för Stockholms Skrivbyrå. Hos oss finns copywriters, journalister, webbredaktörer och andra typer av skrivande kommunikatörer och strateger.

Behoven hos våra kunder ser olika ut från gång till gång och fall till fall. Ena dagen efterfrågas en skribent med kunskap om finansbranschen, en annan en copy som kan skriva manus till appar för smartphones. Vi hittar snabbt rätt person och arbetar bara med frilansare som är effektiva och professionella.

En liten kommunikationsbyrå med ett stort nätverk

En digital strategi, en broschyr, produktbeskrivningar, uppdatering av innehållet på webben, texttvätt, talskrivning –  det kan vi. Vi har även duktiga föreläsare inom copy, sociala medier, corporate storytelling och att skriva för webb. I nätverket finns kunskaper inom områden som golf, läkemedel, teknik, e-handel, it, finans, livsstil, schampo, entreprenörskap, kollektivtrafik, bilar, hästar, dofter, vin, inredning, mode, sjukvård, mat och mycket mycket annat.

Så, nu är jag klar med skrytet. Tack.