Effektivisera ditt 2015

29 dec 2014

Effektivisera ditt 2015

Att komma till skott och inte skjuta upp  är nyckeln när det kommer till effektivt arbete. Men det finns även andra sätt att göra jobbet, träningen eller bortskrapandet av den flagnande färgen på staketet, snabbare avklarat.

Som hjälp på traven har vi valt ut några av våra favoritappar som hjälper dig att effektivisera din vardag.

Break Time – Appen som säger till när det är dags att ta paus. Det må låta motsägande att ta rast för att få mer gjort, men med små pauser minskar du risken att köra slut på ditt energiförråd och håller hjärnan pigg och alert hela vägen fram till mål.

Goal Streaks – Ett verktyg som hjälper dig att komma igång med större projekt och livsstilsförändringar.  Genom att definiera vilka steg som krävs för att uppnå ditt mål tvingas du bryta ner dina större ambitioner till mindre delmål, och se till att varje dag blir ett steg i rätt riktigt.

Toggi – Appen som hjälper dig mäta vad du spenderar din tid på varje dag. Spåra tid i realtid eller logga dina aktiviteter vid ett senare tillfälle.

Wunderlist – Listor är ett fantastiskt sätt att strukturera, och bocka av ditt arbete. Med Wunderlist kan du göra listor som synkas mot molnet och därmed kan nås från datorn, plattan och telefonen. Du kan även dela dina listor med kompisar, kollegor och familj och få påminnelser om du vill.

Apparna laddas ner i App-Store.

Tävling!

Vinn boken Dansa på deadline och få mer gjort med mindre ansträngning.