Stockholms skrivbyrå har fått ny kostym

20 aug 2015

Stockholms skrivbyrå har fått ny kostym

När vi drog igång 2011 var det som en ren produktionsbyrå specialiserad på text. Stockholms Skrivbyrå – När du saknar ord. Med en handfull talangfulla frilansskribenter i ryggen kunde vi ta oss an redaktionella uppdrag och kortare samarbeten vid reklamproduktion. Men med tiden växte sig nätverket större.

Frilansare med vitt skilda kunskaper och erfarenheter gjorde att vi plötsligt kunde så mycket mer. Vi förmedlade webbredaktörer, inspirerande föreläsare och copywriters på olika språk. Vi blev allt oftare anlitade som rådgivare och inspiratörer hos kommunikationsbyråer och marknadsavdelningar som ville utveckla sin digitala närvaro. Att hjälpa reklam- och kommunikationsbyråer med rekrytering av digitala kommunikatörer blev nästa steg på vägen. Vi är idag en flexibel contentbyrå och kommunikationsbyrå med fokus på digital innehållsproduktion.

Nytt utseende, samma innehåll?

Under fyra år har vi gått från 4 frilansskribenter till över 350 kommunikatörer. Inte konstigt att vi vuxit ur kläderna. Vid årsskiftet kände vi att det var dags för en visuell omvandling. Fortfarande med lekfulla och färgglada inslag, men med ett mognare uttryck. Det blev en ny logga och ny grafisk profil ackompanjerat av en nyrenoverad webbplats. En plattform som bättre belyser allt vi kan, och gör det enklare för dig att hitta det du behöver.

För nog finns vi fortfarande till hands när du saknar ord, men även när du saknar tid, folk eller kunskap.

Välkommen hit!

 

I arbetet med vår nya logga och webbplats har vi fått hjälp av:

Lisa Engardt, AD
Hans Malm, fotograf
1px.se, webbyrå