Bättre affischtexter åt folket!

08 sep 2014

Bättre affischtexter åt folket!

Staden är tapetserad med valaffischer. De flimrar förbi dagligen, ändå har jag svårt att redogöra för vad som står på dem. De griper inte tag i mig, de får mig inte att känna något annat än förvirring. Om man ska ägna sig åt affischering av den här typen skulle jag vilja se djärvare och vassare budskap. Affischtexter som engagerar och väcker tankar hos oss potentiella väljare.

Stockholms Skrivbyrå består av 350 frilansande skribenter som skickligt hanterar våra 29 bokstäver. Vi är copywriters, journalister, webbredaktörer, talskrivare, låtskrivare, författare, poeter och digitala proffs. Vi är klipska, kreativa och snabba (man måste vara det när man kör eget) och oerhört måna om att hjälpa våra kunder att nå sina mål.

Till nästa val är vi gärna med och kommunicerar tankarna, slipar på formuleringarna och vässar argumenten. Vi ställer upp. Tills dess fokuserar vi på att hjälpa verksamheter som jagar kunder snarare än väljare. Även företag behöver arbeta hårdare för att skapa engagemang hos sin målgrupp, paketera erbjudanden som möter kundernas behov och formulera budskap som verkligen griper tag i mottagaren.

Valaffischerna har gjort att det kliar i fingrarna på oss på Stockholms Skrivbyrå. Vi jobbar strategiskt med skriven kommunikation, utmanar våra kunder i den kreativa processen och kavlar upp armarna för att se till att målen uppnås. Vare sig det handlar om att skaffa kunder eller väljare. Vi är mer laddade än någonsin.

 

valaffisch-copy-reklambyrå

 

Byrå: Saatchi & Saatchi.

Kreatörer: Hans Malm, Lisa Engardt, Louise Erdman.

Fotograf, porträtt: Kate Gabor