Snabbkurs i copywriting

Hem/Snabbkurs i copywriting
Snabbkurs i copywriting 2017-08-29T11:57:49+00:00

Snabbkurs i copywriting

Snabbkurs i copywriting innehåller 6 kapitel och tar ca. 4-8 timmar att genomföra beroende på hur mycket tid du lägger på övningarna.

  • Positionering av varumärket
  • Tonalitet
  • Målgrupp
  • Idé och koncept
  • Skriv en riktigt bra text
  • Råd från copywritern
  • Övningar och tips

 

Tillbaka till de andra kurserna!

Den här kursen passar dig som snabbt vill bli bättre på att skriva. Förmodligen skriver du i ditt arbete, eller vill göra det mer. Kanske är du egenföretagare och beroende av att kunna sköta din egen marknadsföring. Här får du en bred och snabb kurs i grunderna i copywriting. Att skriva en bra text kräver en del förarbete, så det blir fokus på strategi, kreativitet och själva skrivhantverket.

Kursen fungerar bra på dator, mobil eller läsplatta och är mycket lätta att hantera. När kursen är avslutad får du ett diplom skickat till din mailadress. Kursen tar ca 2-6 timmar att genomföra beroende på hur mycket tid du lägger på övningar och eftertanke. Du kan när som helst lämna kursen och komma tillbaka när du vill fortsätta. När du har köpt en kurs har du tillgång till den under 6 månader, så du kan lätt gå tillbaka och repetera eller använda kursen som en uppslagsbok.

Pris: 2000 sek exklusive moms
(2 500 sek inklusive moms)

Anmälan till Snabbkurs i copywriting

För att anmäla dig till kursen “Snabbkurs i copywriting” fyller du i formuläret. Kurserna är främst tänkta för företag, och kursernas priser visas därför utan moms. Anmälan är bindande.

En länk till kursen kommer inom 24 timmar efter anmälan och faktura skickas till angiven adress.

Pris 2000 sek + moms. Kurserna är främst tänkta för företag, och kursernas priser visas därför utan moms. Anmälan är bindande.

En länk till kursen kommer inom 24 timmar efter anmälan och faktura skickas till angiven adress.

Jag godkänner

Så här säger några tidigare kursdeltagare!


“Tack för fantastisk föreläsning och övningar. Jag tror inte att någon gick därifrån utan att få med sig en stor säck med nya kunskaper!”

Animor Dobrowich, webbansvarig hos Foluniversitetet
”Pålästa och med full förståelse för vårt företag skräddarsydde Stockholms Skrivbyrå en föreläsning och utbildning som verkligen hjälpte oss att komma vidare i denna ständigt föränderliga digitala värld. Vi kommer igen när vi vill uppdatera våra kunskaper eller behöver ett bollplank i att skapa digitalt innehåll.”

Malin Westlund, Atrium Ljungberg
“Stockholms Skrivbyrå höll en workshop för att få igång våra medarbetare att blogga. Anna är en fantastisk energikälla, samtidigt som hon är lyhörd för våra behov. Hon kommer alltid med goda idéer”

Hanna Nätt-Falkäng, Marketing Director, iStone AB
“Tack för en tydlig och konkret workshop med massor av smarta tips. Vi som är nystartade fick massor av bra uppslag till vårt marketingarbete – stort tack!”

Gabriella Gabi Arroyo, seminariegruppen

skrivarkurs copywriting

Ska du rekrytera nya medarbetare eller anlita konsulter för längre uppdrag?
Till vår systerbyrå Knack Rekrytering –>

Vill du lära dig mer om skrivande och digital kommunikation?
Prenumerera på vårt månadsbrev!


Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler