Skrivarkurs om SEO – sökmotoroptimering för dig som skriver

Hem/Skrivarkurs om SEO – sökmotoroptimering för dig som skriver
Skrivarkurs om SEO – sökmotoroptimering för dig som skriver 2018-09-19T08:44:42+00:00

Skrivarkurs om SEO

Skrivarkursen om SEO innehåller 6 kapitel och tar ca. 4-8 timmar att genomföra beroende på hur mycket tid du lägger på övningarna.

  • Vad är SEO – sökmotoroptimering?
  • Planera din sökoptimering
  • Så skriver du en sökmotoroptimerad text
  • Användbara verktyg
  • Annonsera hos Google
  • Myter om SEO
  • Övningar och tips

Tillbaka till de andra kurserna!

Mer om Skrivarkurs om SEO

Den här kursen passar dig som snabbt vill lära dig att skriva sökmotoroptimerade texter. Du lär dig grunderna i sökmotoroptimering och får tips och råd kring hur du ska tänka vid val av nyckelord och planering av SEO. Vi går igenom beståndsdelarna i en text så att du lär dig var i texten du ska arbeta med SEO för att rankas högre av Google.

Kursen fungerar bra på dator, mobil eller läsplatta och är mycket lätta att hantera. När kursen är avslutad får du ett diplom skickat till din mailadress. Kursen tar ca 2-6 timmar att genomföra beroende på hur mycket tid du lägger på övningar och eftertanke. Du kan när som helst lämna kursen och komma tillbaka när du vill fortsätta. När du har köpt en kurs har du tillgång till den under 6 månader, så du kan lätt gå tillbaka och repetera eller använda kursen som en uppslagsbok.

Ps. Anledningen till att vi i rubriken skriver skrivarkurs istället för det mer korrekta skrivkurs är för att sidan är sökmotoroptimerad. Det är helt enkelt fler som söker på skrivarkurs.

Pris

2000 sek exklusive moms
(2 500 sek inklusive moms)

Anmälan till Skrivarkurs om SEO

Pris 2000 sek + moms. Kurserna är främst tänkta för företag, och kursernas priser visas därför utan moms. Anmälan är bindande.

En länk till kursen kommer inom 24 timmar efter anmälan och faktura skickas till angiven adress.

Jag godkänner

Ska du rekrytera nya medarbetare eller anlita konsulter för längre uppdrag?
Till vår systerbyrå Knack Rekrytering –>


“Tack för fantastisk föreläsning och övningar. Jag tror inte att någon gick därifrån utan att få med sig en stor säck med nya kunskaper!”

Animor Dobrowich, webbansvarig hos Foluniversitetet
”Pålästa och med full förståelse för vårt företag skräddarsydde Stockholms Skrivbyrå en föreläsning och utbildning som verkligen hjälpte oss att komma vidare i denna ständigt föränderliga digitala värld. Vi kommer igen när vi vill uppdatera våra kunskaper eller behöver ett bollplank i att skapa digitalt innehåll.”

Malin Westlund, Atrium Ljungberg
“Stockholms Skrivbyrå höll en workshop för att få igång våra medarbetare att blogga. Anna är en fantastisk energikälla, samtidigt som hon är lyhörd för våra behov. Hon kommer alltid med goda idéer”

Hanna Nätt-Falkäng, Marketing Director, iStone AB
“Tack för en tydlig och konkret workshop med massor av smarta tips. Vi som är nystartade fick massor av bra uppslag till vårt marketingarbete – stort tack!”

Gabriella Gabi Arroyo, seminariegruppen

Några av våra kunder

contentbyrå kunder

Vill du lära dig mer om skrivande och digital kommunikation?
Prenumerera på vårt månadsbrev!


Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler