Jasmine roddar och ror uppdragen i hamn

28 sep 2022

Jasmine roddar och ror uppdragen i hamn

Vi har massor att göra på byrån! Därför välkomnar vi en ny projektledare som har stenkoll på både projektledning och innehållsproduktion. På plats har vi nu Jasmine Sowood, vars hjärna vi upplever har en ovanligt välordnad mappstruktur. Det tackar vi för.

Berätta, vad gör dig till en grym projektledare?

Jag är en typisk ordning och reda-person som älskar att planera. Mina tidigare erfarenheter som copywriter, PR-konsult och digital kommunikatör, har gjort mig till en mångsidig och förstående projektledare. Jag vet hur det är att befinna sig på såväl konsultsidan som byrå- och kundsidan.

Hur ser vi till att du blir ditt bästa jag på jobbet?

Ge mig trygghet, utveckling och gemenskap! Jag vill att vi hjälper varandra, lär oss från varandra, utvecklas tillsammans, visar varandra respekt och har roligt. Hittills uppfyller Stockholms Skrivbyrå alla dessa kriterier. Jag stormtrivs och känner mig verkligen hemma här.

Du verkar ha så mycket roligt för dig, vilket är ditt bästa partytrick?

Under pandemin, när jag satt hemma och hade rätt så tråkigt, lärde jag mig att rappa hela Busta Rhymes vers i låten ”Look at me now”. Det tog ungefär 10 veckor och har definitivt blivit mitt bästa partytrick. Det är något jag sällan visar upp men som finns i bakfickan för speciella tillfällen.

Vilken är din favorit i floran av sociala medier?

Det står mellan Instagram och TikTok. TikTok är lättast att fastna i när man väl har börjat scrolla, men just nu använder jag nog Instagram mest.

Du verkar så cool och orädd — hur kommer det sig?

Blir ju väldigt rörd över att ni ser mig så. Det har nog kommit med ålder och erfarenhet. Jag tror att jag inte längre är så rädd för att misslyckas. För att lyckas, måste du ibland också misslyckas. Livet är för kort – våga ta för dig!

Om du skulle sökmotoroptimera dig själv, vilken fras skulle du optimeras på?

Då är det kanske ”Stockholms coolaste projektledare” eller ”rappande projektledare som kan skriva”.

Var hittar vi dig en söndag kl 14?

Troligtvis i tvättstugan för att vara helt ärlig. Söndag är ju den klassiska fixar-dagen. Om jag inte hänger i tvättstugan är jag ute på en löptur eller långpromenad i naturen, lyfter vikter på gymmet eller äter brunch med mina vänner.

Ditt stjärntecken är tvilling – vad säger stjärnorna om dig?

Jag är kommunikativ! Tvillingen anses ju ofta vara just kommunikationens och språkets stjärntecken och jag älskar att kommunicera på alla möjliga sätt, med alla typer av människor. Placera mig i vilket sammanhang som helst och jag får nya kontakter.

Relaterade inlägg