Digitala kurser

Hem/Digitala kurser
Digitala kurser 2018-08-21T15:16:51+00:00

Digitala kurser inom skrivande, SEO och digital kommunikation

Här hittar du digitala kurser som du tar när det passar dig. Kurserna är tänkta för dig som skriver på arbetet och som vill fylla på med ny kunskap. Kurserna tar ca 2-8 timmar att genomföra beroende på hur mycket tid du lägger på övningar och eftertanke. Du kan när som helst lämna kursen och komma tillbaka när du vill fortsätta.

Kurserna fungerar bra på dator, mobil eller läsplatta och är mycket lätta att hantera. När kursen är avslutad får du ett diplom skickat till din mailadress. Kursutbudet utvecklas hela tiden och vi tar gärna emot önskemål om nya ämnen. När du har köpt en kurs har du tillgång till den under 6 månader, så du kan lätt gå tillbaka och repetera eller använda kursen som en uppslagsbok.

skrivkurs copywriting

SNABBKURS I COPYWRITING

I den här kursen fokuserar vi på hela skrivprocessen. Vi går igenom målgrupper, idé och koncept och tonläge. Du får även tips och råd som rör själva skrivandet. Teori varvas med övningar och exempel med målet att du ska få massor av idéer och verktyg för att utveckla ditt skrivande!

-> Mer info och anmälan

skrivkurs seo

Skrivkurs om SEO

Om du skriver texter för webbplats, blogg eller e-handel har du stor nytta av grunderna i sökmotoroptimering. Under den här kursen får du inblick i hur Google fungerar, hur du kan göra så att dina texter rankas högre hos Google och vilka verktyg som hjälper dig i ditt arbete med SEO.

-> Mer info och anmälan

skriva kundcase

Arbeta med kundcase

Att använda kundcase som en del av marknadsföringen är klokt om du vill bygga varumärke och locka nya kunder. I den här kursen lär du dig att producera och sprida kundcase. Vi tar även upp intervjuteknik, konkreta övningar och tips.

-> Mer info och anmälan.

Ska du rekrytera nya medarbetare eller anlita konsulter för längre uppdrag?
Till vår systerbyrå Knack Rekrytering –>


“Tack för fantastisk föreläsning och övningar. Jag tror inte att någon gick därifrån utan att få med sig en stor säck med nya kunskaper!”

Animor Dobrowich, webbansvarig hos Folkuniversitetet
”Pålästa och med full förståelse för vårt företag skräddarsydde Stockholms Skrivbyrå en föreläsning och utbildning som verkligen hjälpte oss att komma vidare i denna ständigt föränderliga digitala värld. Vi kommer igen när vi vill uppdatera våra kunskaper eller behöver ett bollplank i att skapa digitalt innehåll.”

Malin Westlund, Atrium Ljungberg
“Stockholms Skrivbyrå höll en workshop för att få igång våra medarbetare att blogga. Anna är en fantastisk energikälla, samtidigt som hon är lyhörd för våra behov. Hon kommer alltid med goda idéer”

Hanna Nätt-Falkäng, Marketing Director, iStone AB
“Tack för en tydlig och konkret workshop med massor av smarta tips. Vi som är nystartade fick massor av bra uppslag till vårt marketingarbete – stort tack!”

Gabriella Gabi Arroyo, seminariegruppen

Några av våra kunder

contentbyrå kunder

Vill du lära dig mer om skrivande och digital kommunikation?
Prenumerera på vårt månadsbrev!


Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler